Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.608
- 73.145
- 5.188
Claudio lopez daha iyi olurZarate gelsin bir iki sene oynasın yeter vallahi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Claudio lopez daha iyi olurZarate gelsin bir iki sene oynasın yeter vallahi
Gençlik takıntısı mi bulaştı sana da ftdenClaudio lopez daha iyi olur

Zarate gelsin bir iki sene oynasın yeter vallahi
Bosa biryerinizi yirtmayin onun Türkiyede gelecegi takim belliGedson’un Besiktas’i secmesi sacmalik olmaz eğri oturup doğru konuşalım
1-) CL avantajı
2-) Sağında Ghezzal, önünde Teixeira, onun da önünde Batshuayi kadro kalitesi olarak bizim ve ligin hayli üzerinde
Bizi istikrar sağlayabileceği için seçer seçecekse, öyle de görünüyor. Ama Beşiktaş’a gitmesi saçmalık falan olmaz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
+ ArdaTerim
Yardimcilar
Scout ekibi
Bunlar kokten temizlenmedigi surece, iyi futbol hayal.
Herkes fbye odaklanıyor ama asıl itilen bunlar geçen sezon hakem ittirmesiyle en az 10 puan aldılar rosierin 5-6 kırmızısı es geçildi bize ise doğrama vardı ona rağmen iki golle zar zor oldular şimdi de limit açıyorlar istediklerini alsınlar diye ciddi bi ittirme var lehlerine bizim de önümüzü kesmek için herşeyi yapacaklar yapıyorlar da ama Allah büyük geçen sezon ölümüz şampiyon oluyordu iki gol daha atsak bu sezon beceririz inşGeçen sene devre arası yabancı sınırı ricasinda bulundular sinir 16 oldu.
Bu sezon limit konusunda torpil isteğinde bulundular, CL geliri 2/3 oranda yansıyor.
Bizi Oğulcan mevzusunda bile uğraştırıp duruyor herifler , çok yazık.
Bize gelmeyecek demedim ki, Besiktas'i seçmesi saçmalık olmaz dedim. Öyle bir hava var ki doğuştan Galatasaraylı sanki herif. Bunları söylüyoruz ki gereğinden fazla üzülmeyelimBosa biryerinizi yirtmayin onun Türkiyede gelecegi takim belli
Bugun mac mi oynandi haberim yok? Yoksa gece ruyanda mac mi gordun?Bu cicaldau beş para etmez toptan kaçıyor belli ne mal olduğu