Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli arkadaşlar Allah aşkına birisi şu soruya cevap verebilir mi rica ediyorum.

Transfer sezonu başlayalı 65 gün (2 aydan biraz fazla yapıyor) olmuş ve bitmesine 10-15 gün gibi kısa bir süre kalmış. Biz bu 65 gün boyunca Ozorn, Sekidika, Omar gibi işe yaramayan adamları neden göndermedik ve hâlâ bizim takımdalar? Koskoca 65 gün boyunca neyi bekledik ve niçin son bir haftaya bırakıyoruz?

Bu herifleri gönderemediğimiz için Nelsson’a da lisans çıkartamıyoruz. Daha üç kuruş maaş alan adamları 2 aydır gönderemeyen yönetimden Babel’i, Falcao’yu, Feghouli’yi göndermesini bekliyoruz. Çok mu iyimseriz acaba yada birileri bizi keriz yerine mi koyuyor Eylül’ü bekleyin diyerek? Ozorn, Omar ve Sekidika’nın bile hâlâ gönderilememiş olması resmen skandaldır. Eylül’ü falan boşuna bekliyoruz.

Son düzenleme:
E9Q38C2WQAYQNP2

Değerli arkadaşlar Allah aşkına birisi şu soruya cevap verebilir mi rica ediyorum.

Transfer sezonu başlayalı 65 gün (2 aydan biraz fazla yapıyor) olmuş ve bitmesine 10-15 gün gibi bir süre kalmış. Biz bu 65 gün boyunca Ozorn, Sekidika, Omar gibi işe yaramayan adamları neden göndermedik ve hâlâ bizim takımdalar? Koskoca 65 gün boyunca neyi bekledik ve niçin son bir haftaya bırakıyoruz?

Bu herifleri gönderemediğimiz için Nelsson’a da lisans çıkartamıyoruz. Daha üç kuruş maaş alan adamları 2 aydır gönderemeyen yönetimden Babel’i, Falcao’yu, Feghouli’yi göndermesini bekliyoruz. Çok mu iyimseriz acaba yada birileri bizi keriz yerine mi koyuyor Eylül’ü bekleyin diyerek? Ozorn, Omar ve Sekidika’nın bile hâlâ gönderilememiş olması resmen skandaldır. Eylül’ü falan boşuna bekliyoruz.
biz futbolcularla hep iyi ayrılmanın peşindeyiz, elalem mobing, kadrodışı ne varsa deneyip paketliyor bi şekilde. ilk aklıma gelen örnek şikeciler gitmiyorum diyen gulianoyu tehdit edip paketlemişti

Gündem 1 günde nası değişti ama gidecek oyunculardan geldcek oyunculardan bi anda tff konusuna döndük şahsen yönetim bu sene fena iş çıkarmadı fakat kalan süreçte gelen giden olmazsa bahanemiz hazır

Nelsson’un limiti çıkmalı yalnız büyük rezillik bu

biz futbolcularla hep iyi ayrılmanın peşindeyiz, elalem mobing, kadrodışı ne varsa deneyip paketliyor bi şekilde. ilk aklıma gelen örnek şikeciler gitmiyorum diyen gulianoyu tehdit edip paketlemişti
Renkdaşım bu dediğin Babel, Feg, Falcao için geçerli eyvallah. Mobing yapmadan gönderemezsin bizimkiler de yapmak istemiyor diyelim. Yahu ozornwafor’u nasıl gönderemiyorsun ya ozornwafor bu? Maaşımı bırakıpta gitmem mi diyecek? Zaten karın tokluğuna oynuyor herif nerdeyse. Keza Sekidika, Omar da farksız sayılmaz. Göndersene kardeşim neyi bekliyorsun :mad:

Transfer sezonu başlayalı 65 gün (2 aydan biraz fazla yapıyor) olmuş ve bitmesine 10-15 gün gibi kısa bir süre kalmış. Biz bu 65 gün boyunca Ozorn, Sekidika, Omar gibi işe yaramayan adamları neden göndermedik ve hâlâ bizim takımdalar? Koskoca 65 gün boyunca neyi bekledik ve niçin son bir haftaya bırakıyoruz?

Fatih Terim'in bunda da payı var. Onun döneminde transfer dönemi hep kabız gibi geçmiştir. 10 tane oyuncuya teklif yapıp son güne kadar bekletip en kötüsünü alırlar. Transfer ettiğin adama lisans çıkaramamanın izahı yok.

Aldığım bilgilere göre ft yeni bi takım istediğini söylemiş randers maçından sonra yönetime

Yönetimde hocam daha yeni takım kurduk ocağa kadar idare et demiş

Terimde neyse idare edelim diyip büyüklüğünü,imparatorluğunu,adamlığını konuşturmuş

Canım hocama her dönem yeni bir takım az kalır,bunda sonra haziran,temmuz,ağustos ve eylül olmak üzere her ay farklı bir takım kurmalı

Kabul etmeyenler uefa kupasını,leeds maçlarını hatırlasınlar

ARSLAN HOCAM ♥️
Aga sunlardan bahsediyorum tamam haca gitsin ama sabah aksam şu yorumlari okumak gercekten sıkici kimseyede bi yarari yok moral bozmaktan baska

Gündem 1 günde nası değişti ama gidecek oyunculardan geldcek oyunculardan bi anda tff konusuna döndük şahsen yönetim bu sene fena iş çıkarmadı fakat kalan süreçte gelen giden olmazsa bahanemiz hazır

Nelsson’un limiti çıkmalı yalnız büyük rezillik bu
Yönetim transfer konusunda bence sinifta kaldi suana dek, cicaldau ve nelsona bende 7er verip alirim, bence transfer basarisi zamaninda Seri, nzonzi, gedson gibi adamlari getirmek, tabi ozamanlar degerleri cok iyidi ve baya sasirmisdim geldiklerinde

Renkdaşım bu dediğin Babel, Feg, Falcao için geçerli eyvallah. Mobing yapmadan gönderemezsin bizimkiler de yapmak istemiyor diyelim. Yahu ozornwafor’u nasıl gönderemiyorsun ya ozornwafor bu? Maaşı mı bırakıpta gitmem mi diyecek? Zaten karın tokluğuna oynuyor herif nerdeyse. Keza Sekidika, Omar da farksız sayılmaz. Göndersene kardeşim neyi bekliyorsun :mad:
belliki o dediklerin bizden aldığı karın tokluğuna parayı bile bulamıyor başkalarından. futbolcularla iyi ayrılmalıyız saçmalığını fatih hoca sürekli empoze ediyor dikkat edersen, o cümleyi sürekli kuruyor. koskoca real madrid sergio ramos gibi bi efsaneyi paketledi biz hala boş işlerin peşindeyiz. saha içinde vefa olmaz, vefa futbolu bıraktıktan sonra gösterilir.

relax transferler 10 günde bitecek, psv'ye karşı hazır bir kadro göreceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt