Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
İnsallah Diagne ye iyi bir teklif gelir de gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takımda 1 tane yaratıcı adam yok forvetten tsubasalık yapmasını mı bekliyor hocaFatih Hoca Mustafa Mohammed i bitirdi . Abuk sabuk yana paslardan forvete top gelmiyor oyuncu pozisyona giremiyorsa suç forvetin mi ?
geçen sene 3 yemişlerdiFutbol basit bir oyun kardesim herkes yerink ne yapacagini bilecek aksam izleyin bjk ne kadar rahat kazanacak cunku adamlarin hocasi ve bir sistemi var rosie ghezal josef hepsi gorevini biliyor yana geriye yana geriye oynamiyorlar
Fatih hocanın bazı oyunculardan beklentileri ile oyuncuların taşıdıkları meziyetler birbiriyle örtüşmüyor. En çok Muhammed ve Luyindama’da görüyoruz bunu. Bu oyuncular farklı bir taktikle takımın yıldızları olma potansiyeline sahip
yanılmıyorsam ajaxın CL de yarı final görmesinden sonraki sezon fatih hoca pas oyununa döndü,biz de bi şeyler başarır mıyız acaba diye mi düşündü acaba? kendi mentalitesi olan hücum+pres futboluna dönmesi lazım kupaları o oyunla kazandık hepfatih hocanın pas oyunundan vazgeçip dikine pres yapan eski sistemine geri dönmesi lazım bunu yaparsa elimizdeki kadro oldukça başarılı olur sürekli pres yapmalıyız aslında elimizdeki kadro bu iş için uygun genç bir oyun grubumuz var deli gibi basmamız lazım bizim
France Footbal'da var mı böyle bir haber? Marsilya yana yana forvet arıyor, belki gerçektir.
Hala Brumayı isteyenler var demiştimne dedin
Reis frekanslar karıştı galiba, ben sana dememiştim. Ben cevabı habere vermiştim, içeriğine yani.Doğru olduğunu bildiğim için paylaştım.
Bu arada lan şeklindeki ifadeler kullanmazsan sevinirim.
Nasil ihtiyacimiz yok yaw sen gecen sene maclari izlemedin mi ezbere mi konusuyorsun. top calma konusunda yetersiz bi takimiz bunuda en iyi yapan Gedson Hizli oyuncumuz az Ve Gedson hizli bi oyuncu ileri top tasiyan oyuncumuz yok Gedson ileri iyi top tasiyan bi oyuncu.Nasil ihtiyacimiz yok anlamadim.Gecen sene kisa surede 3 asist yapti adam tam sezon oynayabilse 6 veya 7 asisti gorurdu buda bi 8 numara olarak yeterli bi skor katkisi tek eksik yonu gol atamiyor fazla.Hayir ihtiyacimiz olan adamda degil hucumcu lazim bize buna ragmen israri anlamiyorum
Bu tarz satışları yapmadan önce yerine gelecek isim belirlenmeli. Direkt satalım demek yanlış olur. 7-8'e sattın yerine ne kadara kimi getireceksin bu önemli bence. Fatih Hoca'nın açıklamaları düşünüldüğünde dediğine katılıyorum. Eğer böyle düşünüyorsalar önünü tıkamamak gerekir.Bence mantıklı, Mostafa bize uymadı, burda gelişmeside mümkün değil. Çocuğun önünü tıkamayalım. 4e alıp 7-8 gibi marsilyaya satsak iyi bir iş yapmış oluruz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana cevap yazmicam kavga edicek yer ariyorsun baskasiyla kavga etNasil ihtiyacimiz yok yaw sen gecen sene maclari izlemedin mi ezbere mi konusuyorsun. top calma konusunda yetersiz bi takimiz bunuda en iyi yapan Gedson Hizli oyuncumuz az Ve Gedson hizli bi oyuncu ileri top tasiyan oyuncumuz yok Gedson ileri iyi top tasiyan bi oyuncu.Nasil ihtiyacimiz yok anlamadim.Gecen sene kisa surede 3 asist yapti adam tam sezon oynayabilse 6 veya 7 asisti gorurdu buda bi 8 numara olarak yeterli bi skor katkisi tek eksik yonu gol atamiyor fazla.