Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol basit bir oyun kardesim herkes yerink ne yapacagini bilecek aksam izleyin bjk ne kadar rahat kazanacak cunku adamlarin hocasi ve bir sistemi var rosie ghezal josef hepsi gorevini biliyor yana geriye yana geriye oynamiyorlar

Fatih hocanın bazı oyunculardan beklentileri ile oyuncuların taşıdıkları meziyetler birbiriyle örtüşmüyor. En çok Muhammed ve Luyindama’da görüyoruz bunu. Bu oyuncular farklı bir taktikle takımın yıldızları olma potansiyeline sahip

Momo çok iyi adam lakin bize bu kanatlarla en iyi performansı vericek kişi halil bence keremle uyumuda ortada momonun bonservisini alıp şöyle 7-8’e kitlesek güzel olabilir

Futbol basit bir oyun kardesim herkes yerink ne yapacagini bilecek aksam izleyin bjk ne kadar rahat kazanacak cunku adamlarin hocasi ve bir sistemi var rosie ghezal josef hepsi gorevini biliyor yana geriye yana geriye oynamiyorlar
geçen sene 3 yemişlerdi
naçizane enformasyon postu

Fatih hocanın bazı oyunculardan beklentileri ile oyuncuların taşıdıkları meziyetler birbiriyle örtüşmüyor. En çok Muhammed ve Luyindama’da görüyoruz bunu. Bu oyuncular farklı bir taktikle takımın yıldızları olma potansiyeline sahip

fatih hocanın pas oyunundan vazgeçip dikine pres yapan eski sistemine geri dönmesi lazım bunu yaparsa elimizdeki kadro oldukça başarılı olur sürekli pres yapmalıyız aslında elimizdeki kadro bu iş için uygun genç bir oyun grubumuz var deli gibi basmamız lazım bizim

fatih hocanın pas oyunundan vazgeçip dikine pres yapan eski sistemine geri dönmesi lazım bunu yaparsa elimizdeki kadro oldukça başarılı olur sürekli pres yapmalıyız aslında elimizdeki kadro bu iş için uygun genç bir oyun grubumuz var deli gibi basmamız lazım bizim
yanılmıyorsam ajaxın CL de yarı final görmesinden sonraki sezon fatih hoca pas oyununa döndü,biz de bi şeyler başarır mıyız acaba diye mi düşündü acaba? kendi mentalitesi olan hücum+pres futboluna dönmesi lazım kupaları o oyunla kazandık hep

E9Q2x5XWUAA7rFi

Doğru olduğunu bildiğim için paylaştım.

Bu arada lan şeklindeki ifadeler kullanmazsan sevinirim.
Reis frekanslar karıştı galiba, ben sana dememiştim. Ben cevabı habere vermiştim, içeriğine yani.

Üzerine alındığın için pardon ama gerçekten sana dememiştim. Transfer olayıyla ilgiliydi galiba haber yanlış hatırlamıyorsam bende ona istinaden 'yalanmı lan' dedim. Sana değil, haberin içindekine yani. Sarriye

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayir ihtiyacimiz olan adamda degil hucumcu lazim bize buna ragmen israri anlamiyorum
Nasil ihtiyacimiz yok yaw sen gecen sene maclari izlemedin mi ezbere mi konusuyorsun. top calma konusunda yetersiz bi takimiz bunuda en iyi yapan Gedson Hizli oyuncumuz az Ve Gedson hizli bi oyuncu ileri top tasiyan oyuncumuz yok Gedson ileri iyi top tasiyan bi oyuncu.Nasil ihtiyacimiz yok anlamadim.Gecen sene kisa surede 3 asist yapti adam tam sezon oynayabilse 6 veya 7 asisti gorurdu buda bi 8 numara olarak yeterli bi skor katkisi tek eksik yonu gol atamiyor fazla.

Bence mantıklı, Mostafa bize uymadı, burda gelişmeside mümkün değil. Çocuğun önünü tıkamayalım. 4e alıp 7-8 gibi marsilyaya satsak iyi bir iş yapmış oluruz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu tarz satışları yapmadan önce yerine gelecek isim belirlenmeli. Direkt satalım demek yanlış olur. 7-8'e sattın yerine ne kadara kimi getireceksin bu önemli bence. Fatih Hoca'nın açıklamaları düşünüldüğünde dediğine katılıyorum. Eğer böyle düşünüyorsalar önünü tıkamamak gerekir.

muhammeti baska bir td altinda izlemeden satilmamali

mac basina ortalana 1 pozisyona girip gol atmasini bekliyoruz

böyle sacmalik mi olur

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Diagne’den de çok hazzetmeyen Fatih hocayı düşününce Falcao da gidici, üstüne Muhammed’i de göndermezler herhalde

Nasil ihtiyacimiz yok yaw sen gecen sene maclari izlemedin mi ezbere mi konusuyorsun. top calma konusunda yetersiz bi takimiz bunuda en iyi yapan Gedson Hizli oyuncumuz az Ve Gedson hizli bi oyuncu ileri top tasiyan oyuncumuz yok Gedson ileri iyi top tasiyan bi oyuncu.Nasil ihtiyacimiz yok anlamadim.Gecen sene kisa surede 3 asist yapti adam tam sezon oynayabilse 6 veya 7 asisti gorurdu buda bi 8 numara olarak yeterli bi skor katkisi tek eksik yonu gol atamiyor fazla.
Sana cevap yazmicam kavga edicek yer ariyorsun baskasiyla kavga et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt