Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene M.o.nun gol olan pozisyonunu gol degil diye vermemislerdi bu senede ofsayt olmayan pozisyonuna ofsayt dediler vermediler .Cok sansiz bi oyuncu girdigi pozisyonlarin cogunu gol yapiyor.Geldiginden beri kafa sutlari haric 1 tane pozisyon kacirdigini gordum oda bu sene icerdeki ilk on eleme maci.Baskada net pozisyon harcadigina tanik olmadim.Cok Net bi golcu ama değerlendiremiyoruz.

3 aydır tutturdu gedson gedson diye 15 milyonluk oyuncunun peşinden
harrui üç otuz paraya ingiltereye gitmiş işte

Yönetim transfer konusunda bence sinifta kaldi suana dek, cicaldau ve nelsona bende 7er verip alirim, bence transfer basarisi zamaninda Seri, nzonzi, gedson gibi adamlari getirmek, tabi ozamanlar degerleri cok iyidi ve baya sasirmisdim geldiklerinde
Seri ve nzonziyi getirmek kadar kolay iş yok. İkisi de menajer önerisi. Yıllık ücretini karşılarsan oyuncu zaten gelmeye bakıyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marsilya 12 civarı teklif verirse bizimkiler gönderir ama Marsilya Sörloth'u alacak yalan haberdir
Milik olduğu için 2. forvet için o kadar bütçeleri yok. Kiralık+satın alma ile istiyorlar Sörloth'u, bu yüzden transfer gerçekleşmemiş diye okumuştum. 6-7 farklı oyuncu ile görüşüyor Marsilya. Mostafa'ya sıra gelir mi bilmem ama bütçeleri 8-10 bandı sanırım.

Sakince cevap yazarsan kavga etmem merak etme.ama hakaret etmedigin surece tartisabiliriz.Eğer beni inandirirsan Gedsona ihtiyacimiz olmadigina likeda kaparsin.
Kardesim gedson lazimda arabada lastik yokken biz gidip havali jant aliyoruz gedson olacaksa ya berkan yada cicaldau gereksizdi
Takimda kanat yok forvetlerin ne olacagi belli degil gedson bizim icin lux sen kanatlarini forvetini hallet sonra gedson son gun gelirse bakariz ben gedsona karsi degilim sadece en acil ihtiyac su an gedson degil takima guc katar enerji katar ama hucum sorununu cozmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt