Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.112
- 15.726
- 2.613
Tanımam kendisini her imzası olan ona mı yoruluyor?Sende imza var. Ahmet Arif Kesen misin?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanımam kendisini her imzası olan ona mı yoruluyor?Sende imza var. Ahmet Arif Kesen misin?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
France Footbal'da var mı böyle bir haber? Marsilya yana yana forvet arıyor, belki gerçektir.
Tek macla olay donmuyor tek mac hirs yapip yenebilirsin sezon genelinde elimizdeki kadro adamlarin cok cok altinda bu gercek yedekten bugun texeria ve batshuayi girecek bizde akbaba ve kilinc giriyor aradaki fark cok fazlageçen sene 3 yemişlerdi
naçizane enformasyon postu
Sakince cevap yazarsan kavga etmem merak etme.ama hakaret etmedigin surece tartisabiliriz.Eğer beni inandirirsan Gedsona ihtiyacimiz olmadigina likeda kaparsin.Sana cevap yazmicam kavga edicek yer ariyorsun baskasiyla kavga et
Marsilya 12 civarı teklif verirse bizimkiler gönderir ama Marsilya Sörloth'u alacak yalan haberdir
Seri ve nzonziyi getirmek kadar kolay iş yok. İkisi de menajer önerisi. Yıllık ücretini karşılarsan oyuncu zaten gelmeye bakıyor.Yönetim transfer konusunda bence sinifta kaldi suana dek, cicaldau ve nelsona bende 7er verip alirim, bence transfer basarisi zamaninda Seri, nzonzi, gedson gibi adamlari getirmek, tabi ozamanlar degerleri cok iyidi ve baya sasirmisdim geldiklerinde
Hayir ihtiyacimiz olan adamda degil hucumcu lazim bize buna ragmen israri anlamiyorum
Milik olduğu için 2. forvet için o kadar bütçeleri yok. Kiralık+satın alma ile istiyorlar Sörloth'u, bu yüzden transfer gerçekleşmemiş diye okumuştum. 6-7 farklı oyuncu ile görüşüyor Marsilya. Mostafa'ya sıra gelir mi bilmem ama bütçeleri 8-10 bandı sanırım.Marsilya 12 civarı teklif verirse bizimkiler gönderir ama Marsilya Sörloth'u alacak yalan haberdir
süper olurdu da sakatmış yavKanada trezege gelrse şaşırmam
Sakat değil mi? Yoksa özellik olarak kanata tam ihtiyacımız olan adam.Kanada trezege gelrse şaşırmam
Kardesim gedson lazimda arabada lastik yokken biz gidip havali jant aliyoruz gedson olacaksa ya berkan yada cicaldau gereksizdiSakince cevap yazarsan kavga etmem merak etme.ama hakaret etmedigin surece tartisabiliriz.Eğer beni inandirirsan Gedsona ihtiyacimiz olmadigina likeda kaparsin.