Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekibimizin son durumunu değerlendirelim

efsane hocamız organik domates yetiştirip torunlarına vakit ayırması gerekiyorken hala devam ediyor.

efsane kalecimiz kariyerinin sonuna gelmiş.

stoperlerimizin biri dayaktan ceza aldı
diğer stoper sakatlandıktan sonra ağır çekimde oynuyor.
yeni aldığımız stopere lisans çıkaramıyoruz
sağ bekimiz fransanın sonuncusundan geldi
sol bekimiz emeklilikten önce son voliyi vurdu

ön liberomuz erzurumsporda on numara oynuyordu
orta sahamızın biri bir senede kendini alanya'dan galatasaray'da buldu.
diğerini kimin elinin kimin cebinde olduğu belli olmayan romanya liginden 6.5 milyona aldık.

kanatlarımızın birinde kendini messi zanneden 4. lig oyuncusu oynuyor. kariyerinde en son başarılı çalımı sokakta komşunun çocuğuna attı.
diğerinde emeklilikte yaşa takınlarla sürüsü var. rakip görünce kaçarak geri dönüyorlar.

forvetimizde de kafası gelip giden bir adam var.

para yok, limit yok, yabancı kontenjanında boşluk yok.
federasyon düşman, anadolu kulüpleri düşman, medya zaten düşman

bu ekibin şampiyon olması kırmızı kar yağması ile eş değer.

Nabil Djellit haberiymiş. İyi bir kaynak diye hatırlıyorum. Benedetto'nun ayrılmasının ardından Mostafa'yı listeye almışlar. Lille'de takip ediyormuş.

Kardesim gedson lazimda arabada lastik yokken biz gidip havali jant aliyoruz gedson olacaksa ya berkan yada cicaldau gereksizdi
Takimda kanat yok forvetlerin ne olacagi belli degil gedson bizim icin lux sen kanatlarini forvetini hallet sonra gedson son gun gelirse bakariz ben gedsona karsi degilim sadece en acil ihtiyac su an gedson degil takima guc katar enerji katar ama hucum sorununu cozmez
Gedson veya onun tarzı top çalma oranı yüksek driplingli adamda lazım Skorer çalımı kanatta lazım. 2 sinden biri olmaz bizim için. Hatta 2 kanat alinmali

Gedson veya onun tarzı top çalma oranı yüksek driplingli adamda lazım Skorer çalımı kanatta lazım. 2 sinden biri olmaz bizim için. Hatta 2 kanat alinmali
Gedson dan ziyade once topu oyuna sokacak adam yok baski yedikmi don stopere don musleraya dik topu havaya 6 numara hatta 10 numara iki kanat sonra gedson lazim ama bu feghouli falcao babel diagne gitmedikce kimseyi alamayiz bu sene bence cop oldu dilerim Trabzon sampiyon olur

adamların satmayacağını söylediği bir oyuncu peşinde 3 ay gitmenin tutturmak dışında karşılayan bir kelimesi de vardır elbet

Fatih Terim, ''Gedson'u Benfica'nın vermeyeceğini düşünüyoruz ilişkilerimiz nedeniyle, öyle bir şey olursa Gedson'un Galatasaray'ı tercih edeceği de gerçek. Bir gün vermeye karar verirlerse biz hazırız, onlar da biliyor. Türkiye'den birçok teklif olduğunu da biliyoruz.

Gedson dan ziyade once topu oyuna sokacak adam yok baski yedikmi don stopere don musleraya dik topu havaya 6 numara hatta 10 numara iki kanat sonra gedson lazim ama bu feghouli falcao babel diagne gitmedikce kimseyi alamayiz bu sene bence cop oldu dilerim Trabzon sampiyon olur
Ben önce takımda top çalan oyuncu görmek ve hızlı çalımcı skorer kanatlarla gole gitmesini istiyorum takımın. Pas oyununa sokayim hizli oyun istiyorum.

Evet o dedeler gitmeli illallah ettim onlardan

Fatih Terim, ''Gedson'u Benfica'nın vermeyeceğini düşünüyoruz ilişkilerimiz nedeniyle, öyle bir şey olursa Gedson'un Galatasaray'ı tercih edeceği de gerçek. Bir gün vermeye karar verirlerse biz hazırız, onlar da biliyor. Türkiye'den birçok teklif olduğunu da biliyoruz.

niye benficanın anasına mı sövdük ilişkilerimiz nedeniyle ne demek

adamların satmayacağını söylediği bir oyuncu peşinde 3 ay gitmenin tutturmak dışında karşılayan bir kelimesi de vardır elbet

nası ya bu cümleden hocanın 3 aydan beri ısrarla gedson beklediğini ve alternatiflere hayır dediğini mi anladın yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt