- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Ulan gedson olmuor alsaydik be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nabil Djellit haberiymiş. İyi bir kaynak diye hatırlıyorum. Benedetto'nun ayrılmasının ardından Mostafa'yı listeye almışlar. Lille'de takip ediyormuş.
Gedson veya onun tarzı top çalma oranı yüksek driplingli adamda lazım Skorer çalımı kanatta lazım. 2 sinden biri olmaz bizim için. Hatta 2 kanat alinmaliKardesim gedson lazimda arabada lastik yokken biz gidip havali jant aliyoruz gedson olacaksa ya berkan yada cicaldau gereksizdi
Takimda kanat yok forvetlerin ne olacagi belli degil gedson bizim icin lux sen kanatlarini forvetini hallet sonra gedson son gun gelirse bakariz ben gedsona karsi degilim sadece en acil ihtiyac su an gedson degil takima guc katar enerji katar ama hucum sorununu cozmez
Musa Gedson geliyor dedin umut vermiştin bize yazıklar olsunUlan gedson olmuor alsaydik be
kim tutturdu3 aydır tutturdu gedson gedson diye 15 milyonluk oyuncunun peşinden
harrui üç otuz paraya ingiltereye gitmiş işte
Gedson dan ziyade once topu oyuna sokacak adam yok baski yedikmi don stopere don musleraya dik topu havaya 6 numara hatta 10 numara iki kanat sonra gedson lazim ama bu feghouli falcao babel diagne gitmedikce kimseyi alamayiz bu sene bence cop oldu dilerim Trabzon sampiyon olurGedson veya onun tarzı top çalma oranı yüksek driplingli adamda lazım Skorer çalımı kanatta lazım. 2 sinden biri olmaz bizim için. Hatta 2 kanat alinmali
kim tutturdu
Fatih Terim, ''Gedson'u Benfica'nın vermeyeceğini düşünüyoruz ilişkilerimiz nedeniyle, öyle bir şey olursa Gedson'un Galatasaray'ı tercih edeceği de gerçek. Bir gün vermeye karar verirlerse biz hazırız, onlar da biliyor. Türkiye'den birçok teklif olduğunu da biliyoruz.
Ben önce takımda top çalan oyuncu görmek ve hızlı çalımcı skorer kanatlarla gole gitmesini istiyorum takımın. Pas oyununa sokayim hizli oyun istiyorum.Gedson dan ziyade once topu oyuna sokacak adam yok baski yedikmi don stopere don musleraya dik topu havaya 6 numara hatta 10 numara iki kanat sonra gedson lazim ama bu feghouli falcao babel diagne gitmedikce kimseyi alamayiz bu sene bence cop oldu dilerim Trabzon sampiyon olur
Belki Nelsonun lisansı çıktı derler
Bugün yarin gelmiyor iste. Son anda gelecek. O zamana kadar haroui iyi olurduMusa Gedson geliyor dedin umut vermiştin bize yazıklar olsun
Fatih Terim, ''Gedson'u Benfica'nın vermeyeceğini düşünüyoruz ilişkilerimiz nedeniyle, öyle bir şey olursa Gedson'un Galatasaray'ı tercih edeceği de gerçek. Bir gün vermeye karar verirlerse biz hazırız, onlar da biliyor. Türkiye'den birçok teklif olduğunu da biliyoruz.
nası ya bu cümleden hocanın 3 aydan beri ısrarla gedson beklediğini ve alternatiflere hayır dediğini mi anladın yaniadamların satmayacağını söylediği bir oyuncu peşinde 3 ay gitmenin tutturmak dışında karşılayan bir kelimesi de vardır elbet
Harbi adam şubatta dönecekmiş heralde yavsüper olurdu da sakatmış yav