Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Ucl kozunu kaçırmayacaktık
inşallah seneye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşme teklifi maçtan önceymiş kabul etmeyince çıkarmışlar kadrodan yoksa niye bi anda çıksarılsın mantıklı olan bu zatenTehdit?
Ne kadar Besiktasli varsa A.S.G.t S..
Renkdaş sen az degilsin
bak yaaa! olum sakin kal bi yahuNe kadar Besiktasli varsa A.S.G.t S..
Musapla Semih küfür etmeye başlasa ilk önce kim yorulur acababak yaaa! olum sakin kal bi yahu
Sana Besiktasli deseler sakin kalir misin?bak yaaa! olum sakin kal bi yahu
Sana bjkli diyip Bjkyi övmesini sana hatırlattım sadece semihAyip ediyorsun .Seninlede mi bozuşalim?
Açık ara Semih kankam kazanır ama etmeyecektir.Musapla Semih küfür etmeye başlasa ilk önce kim yorulur acaba
Kalırım. Sana küfür edince onu sana yapmış mı oluyorum, tepki vermen için yapıyorlar niye gaza geliyorsun?Sana Besiktasli deseler sakin kalir misin?
Tamam o halde sorun yokSana bjkli diyip Bjkyi övmesini sana hatırlattım sadece semih
Melihte sende iyi gslilersiniz
Bu husumete son verebilirsiniz
bence hep beraber bejekeye küfür ederek olumlu mesajlar gönderelim evrene bejeke AGS gibi mesala bilmiyorum olabilirSana bjkli diyip Bjkyi övmesini sana hatırlattım sadece semih
Melihte sende iyi gslilersiniz
Bu husumete son verebilirsiniz
Tamam Haklisin.Kalırım. Sana küfür edince onu sana yapmış mı oluyorum, tepki vermen için yapıyorlar niye gaza geliyorsun?
karga mısın sen?Semih iyi dayanıyor yine
Bana bjkli dense
....