Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet dayanamadım Benfica kulübünü şimdi aradım arkadaşlar. Uzun uzun çaldı gece vardiyası güvenlik açtı. Gedson deyince hemen anladı zaten sürekli arıyorlarmış. Herkes çıkmış kulüpte kimse kalmamış şimdi.
Abi yarın pazar Rui Costa geç geliyor 11-12 gibi ara büyük ihtimal gelmiş olur dedi. Bu ara ortalık karışık ne olacağı belli değil dedi. İyi geceler kardeşim deyip kapattım.
Son durum böyle yarın tekrar ararız.

Son düzenleme:
Ben ne izledim lan o kadını oraya koyanlara gülüyorum sadece ayak üstü kırk yalan söyledi :asd: :asd:

Aynı gün içinde Gedson ile sözleşme uzatacağız diyip oyuncunun görselini resmi sayfalar üzerinden yayınladıktan sonra maç kadrosundan çıkarılması bir haberdir. Bunun detayını ilk kim öğrenecek merak ediyorum. Oyuncunun bu teklifi kabul etmemesi akla en mantıklı gelen.

Cansel Kemiksiz: “Benfica kulübü ile konuştum. Gedson'u kiralamak istiyorlar. Öncelik şampiyonlar liginde oynayan takıma kiralamak. Ortalık soğusun biz futbolcuyu Beşiktaş'a vereceğiz dediler.”
şu olaylar bı bitsin
düzelicez inşallah be
images%20(9).webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz bu hayatda rui costaya guvenmeyeceksek kime guvenecegiz

Ulan insan en cok sevdigi hocasinada bunu yapmaz ki

Cok ilginc bu gedson olayi

Ne yazik ki hocanin gedson bizi istiyor lafinada inanamiyorum irfancan icinde aynisini demisti

Mendes isin icinde olabilir o herifin benfica uzerinde soz hakki var cunki

Is gedsonda bitecek sonunda

Hem Gedson hem Florentino’ya aynı muameleyi yapıyorlar. Bu ikisinin olduğu orta saha tandemi Selçuk ve Melo tandeminden sonra Türkiye’deki en iyi orta saha ikilisi olur. Keşke imkanımız olsa ikisini de alabilsek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt