Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Eski hakem obein sportsa lale orta diye biri var. ilk başta futbol literatürüne yeni bir kelime mi kazandırıldı demiştim ama kadının ismiymiş lale orta garip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski hakem obein sportsa lale orta diye biri var. ilk başta futbol literatürüne yeni bir kelime mi kazandırıldı demiştim ama kadının ismiymiş lale orta garip
Salihle mutluluklar Beşiktaş'a.Cansel Kemiksiz: “Benfica kulübü ile konuştum. Gedson'u kiralamak istiyorlar. Öncelik şampiyonlar liginde oynayan takıma kiralamak. Ortalık soğusun biz futbolcuyu Beşiktaş'a vereceğiz dediler.”
Hahahaha. Demin tartışılan kadın bu mu?
cansel hanımın hakkını yemeyelim o tam 3 yönetici artı jorge jesusla görüşmüş hal hatır sormuş iyi mis jorgeZaten son 1 haftada:
Emre Kaplan
Mustafa ozgur sancar
cansel kemiksiz
hepsi benficayla gorusmusler, hatta emre kaplan direk rui costayla gorusmus

Hahahaha. Demin tartışılan kadın bu mu?
şu olaylar bı bitsinCansel Kemiksiz: “Benfica kulübü ile konuştum. Gedson'u kiralamak istiyorlar. Öncelik şampiyonlar liginde oynayan takıma kiralamak. Ortalık soğusun biz futbolcuyu Beşiktaş'a vereceğiz dediler.”
Bide aşağılık herif başkan olunca sanki babam olmuş gibi sevindim.Biz bu hayatda rui costaya guvenmeyeceksek kime guvenecegiz
Ulan insan en cok sevdigi hocasinada bunu yapmaz ki
Aaaaa, daha önce nerdeydiniz? Memiktasimin isine gelmeyince hemen yabanci kurali konusur oldunuz