Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav şu yazdıklarımı okuyun da izleyin öğrenin dağıtın sağa sola boşverin şimdi geyiği ortalık yangın yeri biz burda lay lay lomm az biraz da bizim katkımız olsun, bu Tff gidecekse o çorbada azıcık ta olsa bizim de tuzumuz olsun

Üstadım bu sefer sttr olp gitcekler galiba biraz bastıralım
Bastıralım da ne yapalım reis. Twitter’a baktım bişey yok hastag falan. Böyle hiç bir şey yapmadan durmak sinirimi bozuyor. 30 milyon taraftarımız var tükürüğümüzde boğmamız lazım bunları ama öylece duruyoruz.

Bastıralım da ne yapalım reis. Twitter’a baktım bişey yok hastag falan. Böyle hiç bir şey yapmadan durmak sinirimi bozuyor. 30 milyon taraftarımız var tükürüğümüzde boğmamız lazım bunları ama öylece duruyoruz.
Youtubede bas bas yayın yapıyolar sürekli, hastagı biz başlatalım anlayan arkadaşlar illaki vardır.

Gedson’un Illa bize gelmek istedigini zannetmiyorum

Biz bunlari daha önce yasadik,Illa x takima gitmek istiyorum diye bir mentalite yok artik

Gedson bence de kesinlikle gelmeli cünkü cok faydali ve iyi bir oyuncu Ama transferi bu kadar takinti haline getirmek Yanlis,Biz daha önce bu süreci falcao da yasadik zararli cikan Galatasaray oluyor

Baskan bu konuda dogru aciklamalar yapiyor

Yav şu yazdıklarımı okuyun da izleyin öğrenin dağıtın sağa sola boşverin şimdi geyiği ortalık yangın yeri biz burda lay lay lomm az biraz da bizim katkımız olsun, bu Tff gidecekse o çorbada azıcık ta olsa bizim de tuzumuz olsun
Serdar renkdaş yıllardır ben bu forumdan bu tarz olaylar karşı çıkmak için onlarca paylaşım yaptım ama geyikten başka bir sonuç olmadı malesef. Bu forumda biz bizeyiz, buradan herhangibir harekette, sonuçta çıkmıyor, tecrübeyle sabit.

Bunları twitter'dan paylaşmalısın. Sosyal medya kanalıyla yayarsan ses gelebilir. Bence bu şer ittifakını yıkmaya hiç bu kadar yaklaşmamıştık. Siyaset destekli, GS düşmanlığı yuvası ve adaletsizliğin beşiği bu rezil Tff ve kurulları bu skandalla artık istifa etmeli. Zaten istifa etmezlerse bunun hesabı Galatasaraylılar tarafından sandıkta sorulacak.

Yunus Akgün, Rizeye iyiki gitmemiş eğerki gitseydi tüm bu pislikler ortaya çıkmayacaktı, üzeri kapanıp gidecekti bu konuların. Çünkü anlaşmış olacaktık Rize ile
Öncülük yap kardeşim bizde yaparız. Birisi fitili ateşlemeli.

Son yıllarda taraftar olarak çok güçsüz kaldık.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Serdar renkdaş yıllardır ben bu forumdan bu tarz olaylar karşı çıkmak için onlarca paylaşım yaptım ama geyikten başka bir sonuç olmadı malesef. Bu forumda biz bizeyiz, buradan herhangibir harekette, sonuçta çıkmıyor, tecrübeyle sabit.

Bunları twitter'dan paylaşmalısın. Sosyal medya kanalıyla yayarsan ses gelebilir. Bence bu şer ittifakını yıkmaya hiç bu kadar yaklaşmamıştık. Siyaset destekli GS düşmanlığı yuvası ve adaletsizliğin beşiği bu Tff ve kurulları artık istifa etmeli zaten etmezse bunun hesabı sandıkta Galatasarylılar tarafından sorulacak.
Şöyle bir örnek vereyim, anadoluda bir adamın sahip olduğu bir hayvan gidip te başka birine zarar verirse, sahibi ilk olarak gider hayvanı vurur. Hahh işte tamda böyle olacak, şuanki tff deki makam sahiplerinin iplerini tutanlar, baktılar ortalık karıştı ilk olarak ipte kim varsa onların fişini çekerler, çünküüüü bunlar politikacı agaaa duruma bakarlar rüzgara göre hareket ederler ve sonunda kahraman olmak isterler.

Gedson Turkiye'de bir takimda gelecek olursa bu takim sadece Galatasaray olur. Besiktas Gedson'un Galatasaray'a maliyetini arttirmaktan baska birsey yapamaz. Sabah aksam Gedson Besiktas diye mesaj yazmayi birakin artik lutfen. Bos adamlarin tweet'lerinden alinti yapip, onlarla ilgili sayfalarca negatif yazilar yazmaninda pek manasi yok.

Serdar Kelleci, Atilla Türker, HY ve Gökhan Dinçin videolarını sonuna kadar izleyin.

Hocamızı Ft yi eleştiririz tmam. Takım kötü oynar transfer kötü çıkar falan filan… o bizi ilgilendirirr. Geçen sene Yahu arkadaş bu kadar kepazeliklerin farkında olup arkasında hiç bir güç göremeden tek başına kafa tuttu şu mevcut iğrenç duruma. Arkasında güç yok çünkü geçen senekilerin eli kolu bağlı gebeler mevcutlara gık diyemiyorlardı. Ha şimdi Burak başkan bizzati oyuyor altlarını.
Fatih hocanın şuanki saha içindeki karalarını kötü oyununu eleştirelim tamam bende eleştiriyorum hemde ne biçim, ama şu Tff deki Galatasaray düşmanlarına ve özellikle Fatih Terim düşmanlarının ekmeklerine yağ sürmeyelim.

Ne kadar pislik varsa kepazelik varsa bu Oğulcan mevzusunda tek tek anlatıyorlar, ve Tff nin tahkimin disiplinin art niyetli olduğunu açık açık net bir şekilde belgeleri ile ortaya koyuyorlar. Nasıl Fatih Terim düşmanlığı yapıldığınıda anlatıyorlar.
yav bizde diyoruz Mancini, Prandelli falan nasıl başarılı olamıyor burada. Adamlar ne bilsin böyle iğrençlikler döndüğünü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt