Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne yav son 5 sayfa okuyayım dedim bjk aşağı bjk yukarı geri kalan da benim gibi sitem edenler de niye bu döngüye dahil oldun derseniz gedson'a bir bjk'ye iki yani sanki tek derdimiz bu gibi transfer takip etmek istiyorum sadece.

He birde hayatımda adını dahi duymadığım kanallarda çıkan ve yine adını duymadığım ne olduğu belirsiz adamların değersiz fikirlerini buraya veya farklı mecralara çaba gösterip taşıyıp bu adamları eleştirmeniz onların ekmeğine yağ sürmek dışında bir işe yaramıyor. TV 1000 de izlemeyiverin, izliyorsaniz da kendinize saklayın, izleyip şikayet etmek yerine.

Ortalık bir soğusun renkdaş, dur hele

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjk nasıl berabere kalmayı başarabilmiş, 20-30 dk falan izledim diko diye bi herif vardı top diye oynuyodu bjkyi, bi bok yapamıyodu bjk

Gece sabaha kadar gedson dönmüş ama Sergenin açıklamasına bakarsak ve bjknin kadro yapısına Gedson bunların işine yaramaz. Salihi kesemeyecek, josefi kesemezler atiba yerine oynar oynarsada iyi olmaz zaten, bunlara yerli lazım. Gedsondan çok Halil bunlar için çok süper transfer olur. Yani Gedsonu sadece CL maçlarında Salih yerine kullanırlar sanırım. Kaan ı alırlarsa o zaman iş değişir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gece sabaha kadar gedson dönmüş ama Sergenin açıklamasına bakarsak ve bjknin kadro yapısına Gedson bunların işine yaramaz. Salihi kesemeyecek, josefi kesemezler atiba yerine oynar oynarsada iyi olmaz zaten, bunlara yerli lazım. Gedsondan çok Halil bunlar için çok süper transfer olur. Yani Gedsonu sadece CL maçlarında Salih yerine kullanırlar sanırım. Kaan ı alırlarsa o zaman iş değişir.

isteseler bile nasıl alacaklar ki rdaş, gedson'da kabul etmez bence. gedson-bjk muhabbeti fasa fiso
bizim taraftar yangın yapsın diye salak salak teklifler yapıyorlar

Bunlar halile sulanmadan bitirmek Lazim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kolasinac'ı son dönemde izlemedim ama çok iyi herifti, Ferdi falan oynadığını düşünürsek kalite katar.

Kolasinac hayvan gibi kuvvetli bir adamdı. Fenerbahçe’ye çok şey katar. Hayırsız olsun.

1629614432014.webp

bu beyfendinin haberiymiş :asd:

Türk spor medyasına boydan girmek lazım bir tane tamamen dürüst olan kuruş yok ne sososu ne iki sene uzatması yav Başkan demedi mi yollamak istiyoruz diye

Bu izahı olmayan haberleri de taşımamalıyız foruma ya da mizah başlığına atalım

Bu izahı olmayan haberleri de taşımamalıyız foruma ya da mizah başlığına atalım

sözleşmeyi uzatmak değil de mevcut sözleşmeyi değiştirmeyi amaçlıyor olabiliriz
maaşı yarı yarıya indirir, bu seneden limit açarız
muhabbet budur yani, yaşanırsa da şaşırmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt