Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.167
- 5.683
- 1.983
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haberde sacmalik akiyor 10 numara gedson olmas oyuncuya da yuk bindirmek bu 10 numara mevkisinde oynamayan adama dogru olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yolspor okuyunca duygulandım.Yolspor'dan çıkma yav bir de yanlış bilmiyorsam, şehrin en boktan kulübü
Uşaklar gelişime açıkta kim geliştirecek o soru işareti gibi.Nelsson'un lisansı çıktı diye sevinenler çocuğun ilk hatasında çöp möp yazmazlar umarım buralara. Aldığımız topçuların esas olarak gelişime açık topçular oldukları için alındıklarını unutmayalım.
3.5 senenin sonunda, takımda ki tek yaratıcı adamın geçen sene 3.ligden gelmiş Kerem olması, nasil korkunç bir planlama yapıldığının resmi. Bu takıma eli yüzü düzgün 2 tane yetenekli hücumcu gelmezse bu sene de çöp olur.
Uşaklar demeyin ya gençler deyin rica edeceğimUşaklar gelişime açıkta kim geliştirecek o soru işareti gibi.
Valla ben küçükken Yolspor, Sağlıkspor vs gibi kulüplerden iyileri Gençlerbirliği topluyordu.Bursa altyapısına yolspordan çok adam alıyor arada denk geliyor. En son kaleci muhammed vardı. Okandan iyi diyorlardı. Şimdi başakta olan
Taylan'ı , Gedson'u kim kullanıp geliştirebildiyse o geliştirecek. Neyi kastettiğin ortada senin de ben sürekli aynı açıklamaları buraya yazmaktan yoruldum.Uşaklar gelişime açıkta kim geliştirecek o soru işareti gibi.
Değerli genç arkadaşlarımızı geliştirecek gelişimine katkı verecek kıymetli teknik direktörlere ihtiyacımız var.Uşaklar demeyin ya gençler deyin rica edeceğim
Halil'i de mesela alanya kiralarken araya girip aldık, şimdi neyse parası verin alın diyor aynı adamlarTaylan'ı , Gedson'u kim kullanıp geliştirebildiyse o geliştirecek. Neyi kastettiğin ortada senin de ben sürekli aynı açıklamaları buraya yazmaktan yoruldum.
Ya da britanya çöpü diyor mudur?acaba watford taraftarları etobonun messiyle resmine bakıp messiyi durdurabilen adam aldık diyor mudur
terimin planlarina hosgeldiniz
Hadi Taylan eyvallah ama Gedson'u geliştirmedi yahu.Taylan'ı , Gedson'u kim kullanıp geliştirebildiyse o geliştirecek. Neyi kastettiğin ortada senin de ben sürekli aynı açıklamaları buraya yazmaktan yoruldum.
Sekidika'nın fark yarattığı takımız ama ilk o şutlansın diyorsunuz. Yerlerine kimse alınmamışken Kerem oynamasın, Sekidika da satılsın. Bunu diyenler transfer yapılacağından çok eminler. 10 gün kaldı, Ömer Bayram, Arda ikilisini izlerken göz yaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz. Yedlin Omar dururken Sek - Ozorn satılsın diyenlere teessüflerimi iletiyorum.3.5 senenin sonunda, takımda ki tek yaratıcı adamın geçen sene 3.ligden gelmiş Kerem olması, nasil korkunç bir planlama yapıldığının resmi. Bu takıma eli yüzü düzgün 2 tane yetenekli hücumcu gelmezse bu sene de çöp olur.
Teknik direktörün piri bizde... Endişe etmeyin ... Bir ay sonra herkesin içinden geçecekDeğerli genç arkadaşlarımızı geliştirecek gelişimine katkı verecek kıymetli teknik direktörlere ihtiyacımız var.
ne kadar sürede verdin kiloyu üstatFutbolcuyu bıraktım herkes kendine bakmakla yükümlü, biraz kilo aldık diye iş yerinde oturmaya alıştın heralde diye laf yedikFutbolcular sürekli çalışmalı ve sürekli hazır olmalı.
Not:22 kilo zayıfladım.
Sekidika'nın fark yarattığı takımız ama ilk o şutlansın diyorsunuz. Yerlerine kimse alınmamışken Kerem oynamasın, Sekidika da satılsın. Bunu diyenler transfer yapılacağından çok eminler. 10 gün kaldı, Ömer Bayram, Arda ikilisini izlerken göz yaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz. Yedlin Omar dururken Sek - Ozorn satılsın diyenlere teessüflerimi iletiyorum.