Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson'un lisansı çıktı diye sevinenler çocuğun ilk hatasında çöp möp yazmazlar umarım buralara. Aldığımız topçuların esas olarak gelişime açık topçular oldukları için alındıklarını unutmayalım.
Uşaklar gelişime açıkta kim geliştirecek o soru işareti gibi.

Bursa altyapısına yolspordan çok adam alıyor arada denk geliyor. En son kaleci muhammed vardı. Okandan iyi diyorlardı. Şimdi başakta olan
Valla ben küçükken Yolspor, Sağlıkspor vs gibi kulüplerden iyileri Gençlerbirliği topluyordu.

Gönül'ü o dönem tanımıyordum ama Gençlere giden bayağı arkadaşım olmuştu.

Yolspor herkesi alıyordu arada adam çıkması normal.

Uşaklar gelişime açıkta kim geliştirecek o soru işareti gibi.
Taylan'ı , Gedson'u kim kullanıp geliştirebildiyse o geliştirecek. Neyi kastettiğin ortada senin de ben sürekli aynı açıklamaları buraya yazmaktan yoruldum.

Takim artik kotu degil. Formsuz olsa da hala ligin en iyi kalecilerinden birine sahibiz. Bekler fisek gibi. Stoperler mukemmel. Orta alan gayet iyi, hele Gedson veya benzer bir isim katilirsa kusursuz olur. Forvet rotasyonumuzun ligde benzeri yok. Kanatlarda Kerem var, sag tarafa da biri katilirsa harika olur. 3 transferle eksiksiz bir kadro olur. Gedson, Halil veya alternatifleri. Ve de yabanci sag kanat.

3.5 senenin sonunda, takımda ki tek yaratıcı adamın geçen sene 3.ligden gelmiş Kerem olması, nasil korkunç bir planlama yapıldığının resmi. Bu takıma eli yüzü düzgün 2 tane yetenekli hücumcu gelmezse bu sene de çöp olur.
Sekidika'nın fark yarattığı takımız ama ilk o şutlansın diyorsunuz. Yerlerine kimse alınmamışken Kerem oynamasın, Sekidika da satılsın. Bunu diyenler transfer yapılacağından çok eminler. 10 gün kaldı, Ömer Bayram, Arda ikilisini izlerken göz yaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz. Yedlin Omar dururken Sek - Ozorn satılsın diyenlere teessüflerimi iletiyorum.

Topçu da kendine bakacak, benim hocaya kızdığım nokta bazı adamlara cok toleranslı.arda feg gibi herifler göt göbek sahaya çıkıyor. Arda efendi anlatıyordu, biz atletico da her hafta tartıya çıkıyoruz diye.

Futbolcuyu bıraktım herkes kendine bakmakla yükümlü, biraz kilo aldık diye iş yerinde oturmaya alıştın heralde diye laf yedik 😁 Futbolcular sürekli çalışmalı ve sürekli hazır olmalı.
Not:22 kilo zayıfladım.

Sekidika'nın fark yarattığı takımız ama ilk o şutlansın diyorsunuz. Yerlerine kimse alınmamışken Kerem oynamasın, Sekidika da satılsın. Bunu diyenler transfer yapılacağından çok eminler. 10 gün kaldı, Ömer Bayram, Arda ikilisini izlerken göz yaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz. Yedlin Omar dururken Sek - Ozorn satılsın diyenlere teessüflerimi iletiyorum.

reis haklısın ama hangi enayi kör Omarla, topal Yedlini alır ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt