Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.719
- 73.240
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 ay gibi bir süreçte verdim. Şuan 7 gün covidli dönemde de 4.5 kilo verdim. Onu kilodan saymıyorum.ne kadar sürede verdin kiloyu üstat
Tabi haklısın kim ne yapsın. Ama kontejyan sebebiyle Omarla fesih yapıp, Yedlin'e 500 iliştirip hadi yürü desek olmaz mı? Sekidika Yedlin'den iyi oynuyor.reis haklısın ama hangi enayi kör Omarla, topal Yedlini alır ki
Takim artik kotu degil. Formsuz olsa da hala ligin en iyi kalecilerinden birine sahibiz. Bekler fisek gibi. Stoperler mukemmel. Orta alan gayet iyi, hele Gedson veya benzer bir isim katilirsa kusursuz olur. Forvet rotasyonumuzun ligde benzeri yok. Kanatlarda Kerem var, sag tarafa da biri katilirsa harika olur. 3 transferle eksiksiz bir kadro olur. Gedson, Halil veya alternatifleri. Ve de yabanci sag kanat.
Bunlardaki kaynak bitmiyor yav.Yolspor'dan çıkma yav bir de yanlış bilmiyorsam, şehrin en boktan kulübü
Sağ bek yedeği bence de Sekidika olmalı. Önünde iyi bir açıkla çok iş yapar rotasyonda.Tabi haklısın kim ne yapsın. Ama kontejyan sebebiyle Omarla fesih yapıp, Yedlin'e 500 iliştirip hadi yürü desek olmaz mı? Sekidika Yedlin'den iyi oynuyor.
Arkadaşlar affınıza sığınarak birşey söyleyeceğim ama çullanmak yok. Bu yabancı sınırında kadro kuramıyoruz. Sağ kanatta oynaycak adam olmadığı gibi orayı yedekleyecek bir yerli de yok. Bjk maçındaki değişikliği ve düşülen sıkıntılı durumu da hep beraber gördük.
Aynı şeyin başımıza gelebileceğini düşünerek ve transferlerinde gerçekleşmemsinden korkarak Emre Mor bedava iken yedek kulübesi için önemli olurdu diye düşünüyorum. Biliyorum yetersizdi ama elimizi ve sınır sebebiyle opsiyonlarımızı çok genişletecektir. Kadro yapınca ne demek istediğimi anlayacaksınız. Cicaldau, Nelson ve yabancı sağ kanatla opsiyonumuz hamlemiz hiç kalmıyor. Stratejik bir durumu var Emre konusunun.
Bak işte Emre Mor bedava iken bence alınmalı. Sınır kalktığı gün ise hemen yollanabilir ama şu an kulübe için elimizi rahatlatacak çok önemli bir hamle olurdu. Karagümrüğe gitmeden değerlendirilebilir.Renkteş derinlik yok. PVA olmayınca Ömer, Boey olmayınca Yedlin, Marcao yokken Alparslan, Muslera olmayınca Çipe fln oynuyor. Berkan ve Taylan olmayınca kimin oynayacağı bile belli değil. Bu yabancı kontenjanında çok iyi en az 6-7 yerlin olmalı ki sakatlıklar, cezalarda takımın kalitesi düşmesin.
O kadar scout ekibi var deniliyor. Yerli/gurbetçi adı sanı duyulmamış topçuları bulsalar ya rotasyon için. Adam gibi yerli transferi yapıldığını görmedim. Elin Fransızları bizim 2. ligden oyuncu alıyor. Biz bakıyoruz. Mert Müldür'ü bulsalardı şimdi rahattık.Bak işte Emre Mor bedava iken bence alınmalı. Sınır kalktığı gün ise hemen yollanabilir ama şu an kulübe için elimizi rahatlatacak çok önemli bir hamle olurdu. Karagümrüğe gitmeden değerlendirilebilir.