Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herhalde son ana kadar bekleyip senin dediğini yapmaya çalışıcaz gibiTabi haklısın kim ne yapsın. Ama kontejyan sebebiyle Omarla fesih yapıp, Yedlin'e 500 iliştirip hadi yürü desek olmaz mı? Sekidika Yedlin'den iyi oynuyor.
İstemişler ama Schalke 2,5 istemiş. Ertan zor diyordu. Bir de Ljajic'e lisans çıkartmayacaklarmış.Bjk Can bozdogan diyolla.
Olm bunlar kac tane os istiyor lan.
atiba
Salih
Teixeira
Bozdogan
Necip
Oguzhan
Ljajic de var
Fener yapar sörloth muhtemelenMustafa'yı Marsilya'ya satıp Sorloth'u almak en güzel iş olurdu
Halil Sorloth
Kerem Morutan
Bence planlamada çok büyük bir eksiklik var. Kadro yapılamıyor reis.O kadar scout ekibi var deniliyor. Yerli/gurbetçi adı sanı duyulmamış topçuları bulsalar ya rotasyon için. Adam gibi yerli transferi yapıldığını görmedim. Elin Fransızları bizim 2. ligden oyuncu alıyor. Biz bakıyoruz. Mert Müldür'ü bulsalardı şimdi rahattık.
Son günü bekliyoruz renkdaş ...Piyasa daha ucuzlamadi mi 2-3 transfer yapsak
Arkadaşlar affınıza sığınarak birşey söyleyeceğim ama çullanmak yok. Bu yabancı sınırında kadro kuramıyoruz. Sağ kanatta oynayacak adam olmadığı gibi orayı yedekleyecek bir yerli de yok. Bjk maçındaki değişikliği ve düşülen sıkıntılı durumu da hep beraber gördük.
Aynı şeyin başımıza gelebileceğini düşünerek ve transferlerinde gerçekleşmemesinden korkarak Emre Mor bedava iken yedek kulübesi için önemli olurdu diye düşünüyorum. Biliyorum yetersizdi ama elimizi ve sınır sebebiyle opsiyonlarımızı çok genişletecektir. Kadro yapınca ne demek istediğimi anlayacaksınız. Cicaldau, Nelson ve yabancı sağ kanatla opsiyonumuz hamlemiz hiç kalmıyor. Stratejik bir durumu var Emre konusunun.
2.5 a ben bize isterimİstemişler ama Schalke 2,5 istemiş. Ertan zor diyordu. Bir de Ljajic'e lisans çıkartmayacaklarmış.
Schalke'de gurbetçi. İlk 1-2 maçında iyi oynadı, sonradan bir performans veremedi diyorlardı. Yetenekli oyuncu ama. jk alıyorsa Kaan olmayınca yerli orta saha diye alır tahminimce. Kaan'ı alıp yabancı orta saha yapmayı planlıyorlardı.Can bozdoğan kim yav ilk defa duydum, iyi topçu mu
Bence planlamada çok büyük bir eksiklik var. Kadro yapılamıyor reis.
Bak şimdi Nelson o paraya alındı 11'e mecbur yazacaksın yani geri beşlinin hepsi yabancı.
Kaldı 3 yabancı hakkın.
Birisi zaten Cica kaldı 2 hakkın.
Forvete Diagne, Moustafa birini yazınca kaldı 1 hakkın.
Şimdi soruyorum ey GSC ey Terim. Gedson gelse, sağ kanata kreatif bir kanat bile alamıyorsun alsan da oynatmıyorsun. Hatta feghi bile koyamıyorsun. Emre Mor da beleşe gitti ki çok stratejik bir hamle şansın olacaktı.
Hadi gelde kadro yap olmuyor.
öyle bir durumda mevcut kontratını ikiye böleriz. aksi halde bir mantığı olmaz uzatmanın.Feghouli'nin bu sezon ki kontratı sabit kalacaksa sözleşme uzatmamalıyız, Ha eğer bu sezon ki kontratını değiştirip bu sezondan itibaren 2 Milyon'a iki sene oynayacaksa kalsın.