Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim bu nasıl bir reklam, forum yönetimi ne yapmaya çalışıyor, nereye varmaya çalışıyor? Ekli dosyayı görüntüle 135583
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ajax iyice öğütücüye döndü
İkisi de olumsuz.2-3 gündür gündemden uzak kaldım. falcao için gidiyor felan diyorlar, kesin bilgi var mı?
transferde bize yazılan kimse yok mu hala?
Yenge dalga geçiyor, bir yere gitmez sakat.2-3 gündür gündemden uzak kaldım. falcao için gidiyor felan diyorlar, kesin bilgi var mı?
Akil sagligin icin 2 hafta daha uzak kal.2-3 gündür gündemden uzak kaldım. falcao için gidiyor felan diyorlar, kesin bilgi var mı?
Bunlar bu kadar çift haneli transfer yapma lüksünü nerden buluyo yav üstelik şişiriyolar kadroyu ihtiyaç değilkenAjax iyice öğütücüye döndü
Neres
Tadic
Berghuis
Antony varken napıcan bu adamı.
Yatırım falan değil, alıp alıp yarısı sönmeye başladı son dönemde.
Kardeşim bu nasıl bir reklam, forum yönetimi ne yapmaya çalışıyor, nereye varmaya çalışıyor? Ekli dosyayı görüntüle 135583
Steaua Bükreş'in yeni Teknik Direktörü Iordănescu: "Yönetimimiz bana, Galatasaray'ın Morutan'a ilgisinin olduğunu ama herhangi bir somut teklifin olmadığı bilgisini verdi." (Sport Ro)
Her açıyı deniyorlar bize satmak için.
Yarın Romanya başbakanı açıklama yapabilir, hazır olun.
Beşiktaş Kaan Ayhan'ı alamazsa 11'e 3 Türk yazmakta çok zorlanacak. Biz alırsak tam tersi olacak rotasyon için.
Neden stoper?irfan+gedson+2kanat+stoper
Gerek yok bonuslarla 3m maaş alacak min üstelik sakatDraxler söylentilerine inanmak istiyorum ama Türkiye'ye gelmesi imkansız.simdi PSG serbest bıraksa her yerden teklif yağar.