Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunları gördükçe Cicaldau’ya fazla para verdiğimizi düşünmeye başladım. Biraz daha koyup Gedson alınabilirmiş.

Dün gece şöyle bir tweet de gelmiş

Bu kolpacı italyan paylaşılmaya devam edilecek mi? Cidden soruyorum. 50 tane kolpası atıldı buraya.

8 Eylül sonrasına ışınlansak da hiç olmazsa şu transfer dönemi bitmiş olsa, o arada kaybedecek bir şey yok zaten, varsa yoksa çalış babam çalış

Gedson bjk haberleri yapan galettinin hesabı inceledim Messi haberine bile 300 like gelirken ilk gedson haberine 1000 Kaan ayhan haberine 2000 like gelmiş kısaca herif etkileşimi alınca sağdan soldan duyduğunu bitmiş diye lanse ediyor bilhassa sadece bjk haberleri gündemde o yoldan ilerliyor habire.. fb ve bizim tadimizi bir alsa hergun yeni transfer yaptırir..

Nelssonu alırken şöyle bi diyalog geçmiş olabilir

Kopenhag başkanı:Nelsson’u verdim gitti burak bey hayırlı uğurlu olsun
Belmas:Sağolun beyefendi o kadar talibi varken bize verdiniz üstelik 5 taksite çok teşşekür ederiz iyi günler
Kop başkanı:Ehem..
Belmas:Buyrun bir şey mi söyleyecektiniz?
Kop başkanı:Bizim sağda bi karaoğlan var daramy diye onu satabilirizde acaba onun yerine şu morutan’a çöksek bi mahsuru olmaz demi burak bey
Belmas:Alın sizin olsun beyeefendi becali denen hıyar bıktırdı bizi illede 10 istiyo size 3’e verir belki zaten oynatır bize satarsınız sonra sıkıntı yok alın alın
Kop başkanı:Sağolun varolun başkanım iyi günler

Nelssonu alırken şöyle bi diyalog geçmiş olabilir

Kopenhag başkanı:Nelsson’u verdim gitti burak bey hayırlı uğurlu olsun
Belmas:Sağolun beyefendi o kadar talibi varken bize verdiniz üstelik 5 taksite çok teşşekür ederiz iyi günler
Kop başkanı:Ehem..
Belmas:Buyrun bir şey mi söyleyecektiniz?
Kop başkanı:Bizim sağda bi karaoğlan var daramy diye onu satabilirizde acaba onun yerine şu morutan’a çöksek bi mahsuru olmaz demi burak bey
Belmas:Alın sizin olsun beyeefendi becali denen hıyar bıktırdı bizi illede 10 istiyo size 3’e verir belki zaten oynatır bize satarsınız sonra sıkıntı yok alın alın
Kop başkanı:Sağolun varolun başkanım iyi günler
Ne kadar komik ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt