Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.351
- 5.335
- 2.308
Bunları gördükçe Cicaldau’ya fazla para verdiğimizi düşünmeye başladım. Biraz daha koyup Gedson alınabilirmiş.
Dün gece şöyle bir tweet de gelmiş
Adminler tiner kokusu aliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunları gördükçe Cicaldau’ya fazla para verdiğimizi düşünmeye başladım. Biraz daha koyup Gedson alınabilirmiş.
Ne uzuyor renkdaşValla ısınamadım bir türlü o adama.Çok uzadığı için mi acep?
Transfer olacak mı olmayacak mı baya bekledik ya bu arkadaşıNe uzuyor renkdaş
Ayağı bombaysa gelmesin renkdaş.Transfer olacak mı olmayacak mı baya bekledik ya bu arkadaşı
Bize gelse Buda geri pas yapar zatenAyağı bombaysa gelmesin renkdaş.
Nerdeyse Muslera bile geri pas verecek bizdeBize gelse Buda geri pas yapar zaten![]()
Bizde messi bile Erman kılıç olur SametMorutan kopenhagda messi
Bizde emrah başsan olur
Aksini iddia eden varmı
Tiner oBu kolpacı italyan paylaşılmaya devam edilecek mi? Cidden soruyorum. 50 tane kolpası atıldı buraya.
Evet niye öyle oluyo kiBizde messi bile Erman kılıç olur Samet![]()
Bu kardesimizin 1 tane olumlu yorumu yok inceledim
Kanatların hangi renk?Bunları gördükçe Cicaldau’ya fazla para verdiğimizi düşünmeye başladım. Biraz daha koyup Gedson alınabilirmiş.
Ne kadar komik yaNelssonu alırken şöyle bi diyalog geçmiş olabilir
Kopenhag başkanı:Nelsson’u verdim gitti burak bey hayırlı uğurlu olsun
Belmas:Sağolun beyefendi o kadar talibi varken bize verdiniz üstelik 5 taksite çok teşşekür ederiz iyi günler
Kop başkanı:Ehem..
Belmas:Buyrun bir şey mi söyleyecektiniz?
Kop başkanı:Bizim sağda bi karaoğlan var daramy diye onu satabilirizde acaba onun yerine şu morutan’a çöksek bi mahsuru olmaz demi burak bey
Belmas:Alın sizin olsun beyeefendi becali denen hıyar bıktırdı bizi illede 10 istiyo size 3’e verir belki zaten oynatır bize satarsınız sonra sıkıntı yok alın alın
Kop başkanı:Sağolun varolun başkanım iyi günler