Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10+ üstü gedsona çok .
5-6 ya Kaan Ayhan alınıp birde 10 numara yaratıcı scout oyuncu bulunur zaten Melo gibi değil ki gedson bu kadar takıldık kaldık .
Gelecek için mecbur iyi bir yedek kaleci ile as türk bir stopere ihtiyaç var .
Omar yedlin Babel falcao acil gitmeli
Ömer bayram emre akbaba sekidika fatih verilip irfancan alınmalı
Altyapıdan Mahmut baran ve Atalay ilk 11 e yavaştan monte edilmeli
Marcao Kaan Ayhan takas yapsak vallaha üzülmem
İlk cümleyi okuyunca direk like’a basacaktım lakin kaan’ı görünce vazgeçtim

İlk cümleyi okuyunca direk like’a basacaktım lakin kaan’ı görünce vazgeçtim
Hocam kaan Ayhana su kadro yüzünden mahkum olduk .
Gedson 10 üstü etmez Kaan da 5-6 etmez ama bu sınır yüzünden elimiz kolumuz bağlandı.
Sağ bekte 3 adam üçü de yabancı en iyisi en ucuza aldığımız boey
Solda gene yabancı yedek sol bek yok
Ortada üç tane yabancı var stoper üçü de yabancı
Bu şartlarda yabancılari nasıl monte edeceksin takıma cicaldao forvet kesin yabanci olacak

Yahu gedson olmayacaksa alternatifi nasıl yok?

•Quod erat demonstrandum•

Bu adamdanda nefret ediyorum butun medyanin bitti dedigi adamlara bitti diyor sadece.Olumsuz bisey oldugu zaman hemen cikiyor ortaya .Gecen sene Gedsonu bile bilemedi.
Yanlis bence,romanoyu bile ezikledi bu sene alioski konusunda,nasil bitti dedigine bitti diyor ? Millet gedson geldi geliyor derken gelisme yok dedi,sonra baktik gerçekten yok,adamın gerçekten bilgisi var,fakat esas sıkıntı bu kadar cok bilebiliyor olması,iyi degil..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam kaan Ayhana su kadro yüzünden mahkum olduk .
Gedson 10 üstü etmez Kaan da 5-6 etmez ama bu sınır yüzünden elimiz kolumuz bağlandı.
Sağ bekte 3 adam üçü de yabancı en iyisi en ucuza aldığımız boey
Solda gene yabancı yedek sol bek yok
Ortada üç tane yabancı var stoper üçü de yabancı
Bu şartlarda yabancılari nasıl monte edeceksin takıma cicaldao forvet kesin yabanci olacak
Gedson etmez fakat gedson için verilen paranın dönüşü illaki olur fakat kaan şüpheli

Bu arada yerli sstoper bende isterim fakat tek aday var oda ozan o olmuyosa hiç almayalım yerli stoper falan

Ne gedsonu yav gecen senelerdede 1 oyuncu için tüm transfer sezonu bekleyip almamistik.Scoutlara bütce verilsin bulurlar gedson gibi oyuncu.

1 eylüle kadar orta saha halil ve yedek kaleciyi alalım. Oğulcan isini halledelim bunları listeye yazalım . Sonrası ekstra

1 eylüle kadar birakmadiklari adami son hafta da göndermezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt