Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan can, Halil gelirse Türk rotasyonu sorunu kalmaz. İrfan, Berkan, Taylan, Kerem , Halil tamamdır

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlis bence,romanoyu bile ezikledi bu sene alioski konusunda,nasil bitti dedigine bitti diyor ? Millet gedson geldi geliyor derken gelisme yok dedi,sonra baktik gerçekten yok,adamın gerçekten bilgisi var,fakat esas sıkıntı bu kadar cok bilebiliyor olması,iyi degil..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hic bisey bilmiyor yaw butun muhabirler bitti dedigi zaman evet bitti diyor 1 saat sonrada transfer aciklaniyor.Sirf negatif konusuyor.Gecen sene Gedosnu bilemedi R yapti cok uyanik bi adam.

Arsenal ligde 2 maçta 0 çekti. Haftaya M. City maçı var. Bu sene transferler de yapıldı. Kadroda gençler var ama kaliteli ayak sayısı rakiplerine göre az. Bir Arsenal taraftarı olarak Galatasarayımız da bu sene aynı sorunları yaşayabilir. Sanırım Fatih Terim Perşembe günü yaaptığı açıklamada tecrübeli oyuncular da alabilirz demişti. Gençler olsun ama araya tecrübelei kaliteli oyuncular da olsun. Geçen sene Josef de Souza'yı çok istemiştim bu sene de Elneny'i 6 numara olarak istiyorum. Seri de bonservissiz gelebiliyorsa gelebilir. Kadro derinliği de yaratabilir. Taylan'ı 8 numara olarak da oynatabiliriz.

Gecen hafta tatildeydim kimseyi izleyemedim
Dun bjk bugun fbye baktim

Fb sahada daha kompakt duruyor ve daha iyi olma potansiyeli var oyun kurgusu var en azindan illeri hatti zayif baya
Bjk baya daginikdi takim boyu cok uzundu ve bir kurgu fln yoktu rastgele oynadilar

Tsyi hala izleyemedim onlara

Bu sezon ani bi kararla 4-4-2 ye dönücez yazın biyere

Mohamed-halil koalisyonuna oğulcan dışardan destek verecek
Cok potensiyeli var bu ikilinin yanyana oynamasinin ama hoca hic denemedi.
Hep birbirini yedeklediler.
Halbuki Halil yardimci forvet gibi oynayinca süper olabilirdi.
Sadece mo falcaoydu denedi, bunlarda birbirine cok benzeyen forvet tipi oldugu icin verim alinamadi.

şampiyonluğun formülü belli.

4-4-2

halil - mohamed

sol iç cicaldau - berkan - taylan - sağ iç gedson

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt