Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 yabancı var
omar'ın lisansı yok 14
sekidika gider 13 lisanslı oyuncu kalır. bir tane yer açarız

başka oyuncu gönderebileceğimizi sanmıyorum

oluşacak tek boşluğa da gelirse gedson gelir.

gerçi o da zor çünkü benfica ile anlaşsak bile limitte yer açamıyoruz.

durumlar sıkıntılı
Fason tiger gider sanki

Burak geleceklerin ne zaman geleceğine karar vericez demişti demekki vardı anlaşılanlar

Nelsonda gördükki limitle sınırda sıkıntımız var

Burak feg,babel,falkoa ve çagneyle bizzat konuştuğunu gitmeleri gerektiğini söyledi

Buraya kadar tamamda

Biz bu adamları niye kadroya alıyoruz,hatta feg 11 çıkmaya başladı

Bi saçmalık var

Oynatılmayan yatan ama parasını alan bunlar zaten gitmiyodu,kadroya girince hiç gitmezlerki

Feg in1-2 sezondur esamesi okunmuyo,burak gitmesi için konuştum dediği an kadroya girdi adam

Fb devre arası sneijderle drogba gibi 2 transfer yapmazsa o kadroyla şampiyon olamaz

Rakibimiz bjk olur,şl zamanı lig maçlarında çokça takılacak onlarda

Biraz takım olsak şampiyon oluruz ama bizimkiler yok ben almayayım demekle meşgul

Trabzonu kimse hesaba katmıyor bakıyorum da. Adamlar defanslarını toparlayıp, Avrupa’dan da elenirse tek kulvarda bu kadrolarıyla rahat şampiyonluğa oynar diye düşünüyorum. Bence rakiplerden çok bizim ne yapacağımız önemli. Şu anki kadromuz ve oynadığımız oyunla zor gözüküyor. İnşallah şu Gedson ve yaratıcı hücum oyuncuları gelir. Tek ümidim bu yoksa zor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bejeke lalici satamadı daha.febe malum ali hulleleyip duruyor sponsor olduğu takımlara ki ikiside muricte elmasta potansiyelli idi ozanı 500 bin euro ya anca kiralayabildi.Kusura bakma ama mantikli olmak lazım o.fege o sözleşmeyi burak elmas vermedi adam salak mı 4 milyon temiz parayı bırakacak 1 e 2 ye gidecek.Falcao olayida abdurrahimin suçu adam 10.milyon alıyormuş nerdeyse nasıl.satacan bu adamları mantıklı olmak lazım. Boş boş eleştirmenin manası yok
Bunları ben de biliyorum benim beklentim farklıydı sadece ve sadece bu yönetime değil kronik uzun dönemdir gelen bir soruna değindim. Ayrıca benim muhabbetin başını bilmiyorsunuz ben burada iki arkadaşla konuşuyordum mesajımı alıntılamışlar onlara yazdım siz aradan geldiniz konunun başını biliyor muydunuz da boş boş eleştiri yapma minvalinde benimle konuşuyorsunuz ?

Ohoooo beyler kapatın dükkanı... Boşa para harcamaya gerek yok. Olay daha 2. Haftadan netleşmeye başladı. Transferin tillahını da yapsak bu federasyon ve hakemlerle şampiyon falan olamayız.
Olunur, biz yeterki iyi futbol oynayalim, gerisi gelir zaten. Gecen sezon bjk kollanmasina ragmen +2 gol averajla sampiyon oldu. Biz isimize bakalim yeterki. Hakemide her türlü yeneceksin.

15 yabancı var
omar'ın lisansı yok 14
sekidika gider 13 lisanslı oyuncu kalır. bir tane yer açarız

başka oyuncu gönderebileceğimizi sanmıyorum

oluşacak tek boşluğa da gelirse gedson gelir.

gerçi o da zor çünkü benfica ile anlaşsak bile limitte yer açamıyoruz.

durumlar sıkıntılı

iç karartmayı bırakalım

Celtic, İsrail'den sene başı şu çocuğu getirmişti. Özetleri falan izliyorum da dehşet topçu gibi duruyor. Çok tutamazlar elinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt