Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Celtic, İsrail'den sene başı şu çocuğu getirmişti. Özetleri falan izliyorum da dehşet topçu gibi duruyor. Çok tutamazlar elinde.
Bir an Belhanda sandım. Adamin siluyeti nasıl hafızama işlediyse her bu tipte adami o sanip kabuslarima giriyor

Bence en büyük rakibimiz Trabzon olacak. Beşiktaşın kadrosu çoklu kulvarda yarışmak için yeterli değil çok puan kaybedecekler. Trabzonun hem yerlileri iyi hem de kadro derinliği fena değil. Fenerbahçe ise zaten 7-8. haftaya girdiğimizde iyice dağılacak. Hakemlerin bile kurtaramayacağı bir noktadalar.

Nantes'ta transferi büyük problem haline gelen ve maaşı nedeniyle yolların ayrılması planlanan Kalifa Coulibaly için Galatasaray'ın devreye girerek transfer için bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.
IMG_20210823_031041.webp

>>>Halil transferi olmazsa alma ihtimaliz var. Yinede birinci hedef Dervişoğlu Halil.
Tabi sürpriz başka bir isim de gelebilir son anda.

Şu anda Santrafor bölgesinde büyük problem yaşıyoruz.

1.
Falaco yu istemiyor Terim.
Oynatmiyacak/Satıcak.
2.
Mostafa'nın formu düştü.
3.
Diagne ye güven olmaz.

Tabiki Falcao/Diagne den birisi muhakkak satılmalı.

Bugün maçta Barış'ı ve Nelsson'u özellikle görmek istiyorum.

Bakalım Barış nasıl çıkacak.

Böyle bir ofans tandemini görmekten mutluluk duyarım:
Screenshot_20210823_033452.webp

PS: Emre Kılınç'ı baya unutuldu gitt ya...

Son düzenleme:
Bence en büyük rakibimiz Trabzon olacak. Beşiktaşın kadrosu çoklu kulvarda yarışmak için yeterli değil çok puan kaybedecekler. Trabzonun hem yerlileri iyi hem de kadro derinliği fena değil. Fenerbahçe ise zaten 7-8. haftaya girdiğimizde iyice dağılacak. Hakemlerin bile kurtaramayacağı bir noktadalar.

Besiktas coklu kulvarda yarismayacak ki. Yapacaklari 4 tane mac zaten. 5-6 ya kalmadan grup sonunculugu kesinlesmis olur. Bizim isimiz yas eger uefada es kaza ilerlersek.

Günaydın renktaslar. Herkeze hayirli sabahlar. Antalya'nın hak edip, gasp edilen penaltısını kuşvari bakış açısı ile penaltı değil diyenlere gerekli saplama işlemlerini yapalım

Nantes'ta transferi büyük problem haline gelen ve maaşı nedeniyle yolların ayrılması planlanan Kalifa Coulibaly için Galatasaray'ın devreye girerek transfer için bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.
Ekli dosyayı görüntüle 135616
>>>Halil transferi olmazsa alma ihtimaliz var. Yinede birinci hedef Dervişoğlu Halil.
Tabi sürpriz başka bir isim de gelebilir son anda.

Şu anda Santrafor bölgesinde büyük problem yaşıyoruz.

1.
Falaco yu istemiyor Terim.
Oynatmiyacak/Satıcak.
2.
Mostafa'nın formu düştü.
3.
Diagne ye güven olmaz.

Tabiki Falcao/Diagne den birisi muhakkak satılmalı.

30 yaşında yav menajer haberi işte

•Quod erat demonstrandum•

Bı arada gerçekten 3 transfer bekliyorum

Morutan
Halil
6 Numara

Muslera
Boey Victor Marcao Pwa
6 Numara Berkan
Morutan Cicaldau Barış
Halil

ben buna fitim yerli kaleci olursa
Halil sol kanata geçer mami veya diagne oynar

Bakayako kiralamazlar mı acaba bize

Muslera
Boey Nelsson Marcao Pwa
Bakayoko Berkan
Morutan Cicaldau Barış
Halil

İrfancan
Boey Nelsson Marcao Pwa
Bakayoko Berkan
Morutan Cicaldau Halil
Diagne (Mostafa)

bakoyoko olmuyorsa o tarz bir olabilir el neny de olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt