Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.872
- 3.429
- 698
yalan diyor
Özgür Sancar'ın 3 iq'su var onu da bu twiti atarken harcamış zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalan diyor
İnşallah ayıpsın renktaşKader ağlarını örüyor bak benim forma gedsona kaldı![]()
İstediğimiz koşullar 500 bin Euro mu ? Nereden biliyor istediğimiz koşulları hey Allahım yayalan diyor
Satamayız reis şimdi sattık sattkk he yine satarız ama şu an alacağımız teklifin altına satarız muhtemelenKeşke marcao kalsa da falcao-feghouli gitse çok iyi olur be. marcao önümüzdeki sene daha iyi paraya satılabilir
Avrupa'da istatistik kasabilirse daha fazla 6 7 alıcı bulurkerem çok düz bir oyuncu bu sene biraz parlatıp hemen satmak lazım
Bu ulemalar varya bu ulemalar, amaçları üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Samsunspor’un kalecisine 5 milyon Euro istiyorlar, Rumen milli takımının genç yeteceği de bu rakamlar eder.
Iyi kaleci ama 5milyon neye Göre?Samsunspor’un kalecisine 5 milyon Euro istiyorlar, Rumen milli takımının genç yeteceği de bu rakamlar eder.
2 sene önce orta saha imiş geçen sene kanada çekmişler coşmuş arda turan’a benzetiyorum ben biraz os özellikli kanat işte fiziği falanda benziyo bodur ama çevik bi herifBecali ye inanılmaz. Onun dışında Morutan bence en iyi performansı kanatta verir dribling becerisiyle merkez orta saha olarak kullanırsak kaybolur orada bence.
Hic sanmiyorum. Belhanda kac sezondur berbat oynadi, bir tane kovalayini olmadi.morutan'ın iki maçını izledim. ikisinde de berbat oynadı
burada böyle oynarsa taraftar kılıçla kovalar