Can Muric
Parçalı Üye
- 14 Aralık 2015
- 3.850
- 5.382
- 1.458
Cansel Kemiksiz: "Eğer ki Galatasaray çıkarıp 15 milyon Euro vermezse; Gedson Fernandes, Beşiktaş'a gelecek."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cansel Kemiksiz: "Eğer ki Galatasaray çıkarıp 15 milyon Euro vermezse; Gedson Fernandes, Beşiktaş'a gelecek."
milli takımın genç yeteneğinin henüz milli takımda maçı yok.Samsunspor’un kalecisine 5 milyon Euro istiyorlar, Rumen milli takımının genç yeteceği de bu rakamlar eder.
Cicanın bile 2 civarıydı sanki morutanınki daha yüksektirBu arada Morutan’in mac basina dribbling ortalamasi 1.7 degilmis, 4.7-4.8 civari olmasi lazim. Baya yuksek.
Becali canli yayina baglanmis: Morutan Galatasaray'a hayirli olsun demis.
Cezasını çeker, sonra geri döner. Daha konsantre daha dikkatli ve rehabilite bir Marcao bekliyorum ben 8 maçlık cezası bitince.Marcao saçmalık yapmasaydı Morutan sonrası Halil ve orta saha ile enfes kadro oluyorduk, bütün sistemi bozdu manyak
milli takımın genç yeteneğinin henüz milli takımda maçı yok.
Nasıl manyak adamlarla ticaret yapıyoruz yaCicaldau’ya 6.5 milyon euro ödedik
Bu yüzden 5.7 milyon euro’ya Morutan’i almak mantikli bir Hamle olur Ama ne yazik ki becali guven vermiyor
Adam resmen aciklamis Ama Yalan olma ihtimali cok yüksek
Bana da yalan geliyor bu adama güvenmemek lazım akşama yalanlayabilir bizimkilerCicaldau’ya 6.5 milyon euro ödedik
Bu yüzden 5.7 milyon euro’ya Morutan’i almak mantikli bir Hamle olur Ama ne yazik ki becali guven vermiyor
Adam resmen aciklamis Ama Yalan olma ihtimali cok yüksek
Uzun süredir ve sezon içi takibimdeydi.Reis sen kolay kolay adam istemezsin gördüğüm kadarıyla bu oyuncuyu neden bu kadar çok istiyorsun?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
U21 de var. Yakındır normal takıma da geçmesi.milli takımın genç yeteneğinin henüz milli takımda maçı yok.
Hangi garry rodrugies?garry rodrigues 5 tane morutan eder.
![]()
yüksel yeşilova
romanya ikinci liginde sportul studentesc'i calistiran turk teknik direktor.eksisozluk.com
Böyle fail birinden görüş almak da ne bileyim. Adam samsun miy maçında bıçaklanmış hem de abisi tarsfından iddialar da namus davası olduğu yönünde