Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Nicolo Schira: “Morutan, Galatasaray ile 2026’ya kadar sözleşme imzaladı.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gezalldan örnek veriyorum çünkü geçen yıl takımını şampiyon yaptı. Olmuş bir oyuncu falan da değildi ayrıca. Saqiri falan gibi olsa neyse olmuş deriz. Gezall soru işaretiydi.Gezzal ne alaka yahu gezzal olmuş topçuydu
Morutan potansiyeli öngörülemez bi adam sadece hissediyorum diyorum bir topçunun çıkacağı seviyeyi tahmin etmen çok zor çünkü çok fazla etken var bir topçunun gelişiminde
he bu arada arda da world class olsbilcek bi adamdı ve 1 senede olsa o seviyeyi gördü keza katılırsınız katılmazsınız bruma da o seviyeleri görebilcek bi herifti he görmedi o ayrı
Thauvin çok zeki adamdı saha içinde de Meksika'ya gidince kendisine soğudum.biraz fransa u19 dönemindeki thauvin gibi geliyor bana stili ki çok severdim. belki o biraz daha estetikti ama bilemiyorum izlerken hep o aklıma geldi.
evet, çok kötüyüzTutar tutmaz ayri ama daha Gurcistan takimini zar zor eliyoruz. Sanki bizim takim cok mu iyi?
Fener, Fin takimini balla yendi. 2 Turk takimi Danimarka takimlarina 1 b 1m almis.
Falcaonun esi gidiyoruz falan diye bi paylasimi olmustu ya, insallah dogrudurGuzel ama artik pahali oyunculardan en az 2 tanesi ile yollarimizi ayirmak gerek;
Falcao + Feghouli ?
Falcao + Diagne ?
Falcao + Babel ?
Bakalim kim gidiyor.
Olumsuz. Onlar gibi bizim de bazi oyunculara parayi gomuyorlar. Yusuf, Cengiz,Ozan vs vsevet, çok kötüyüz
ve kötü olduğumuz için kimse bizim takımdaki oyunculara 5-6 milyonlar vermiyor. hatta hepsi elimizde kalıyor kötü olduğumuz için.
ama şaktar karanandy diye bir takıma elenen bu steaua'daki eleman 5-6 ediyor. yine aynı ülkeden başka bir orta sıra takımındaki oyuncuya 6.5 veriyoruz.
bence bu oyuncular bu paraları edecek oyuncular değil. inşallah iyi oynarlar ama pek umudum yok.
Daha cok ister, U19 kalecisine 5 milyonAdam istiyorum diyor neye göresi mi var? Kıstas 5 milyon Euro.

Hocanin bahsettigi pmaker kanat diye yorumladimbence morutan hızıyla degilde teknigi ve zekasıyla oynayan oyuncu gibi duruyor .
Artık yabancı sınırlaması olduğu için yerli oyuncular için daha çok çılgınca rakamlar göreceğiz.Daha coke ister, U19 kalecisine 5 milyon![]()
kendimizi fransa, ingilitere takımları ile bir tutmayalım. onlar transferde karavana atsa bile hiç bir şey olmamış gibi devam ederler yollarınaOlumsuz. Onlar gibi bizim de bazi oyunculara parayi gomuyorlar. Yusuf, Cengiz,Ozan vs vs
Şu salak karıyı ikide bir buraya taşımayın artık.
Tamam dogruda ama bu biraz cok abarti sanki.Artık yabancı sınırlaması olduğu için yerli oyuncular için daha çok çılgınca rakamlar göreceğiz.