Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gezzal ne alaka yahu gezzal olmuş topçuydu

Morutan potansiyeli öngörülemez bi adam sadece hissediyorum diyorum bir topçunun çıkacağı seviyeyi tahmin etmen çok zor çünkü çok fazla etken var bir topçunun gelişiminde

he bu arada arda da world class olsbilcek bi adamdı ve 1 senede olsa o seviyeyi gördü keza katılırsınız katılmazsınız bruma da o seviyeleri görebilcek bi herifti he görmedi o ayrı
Gezalldan örnek veriyorum çünkü geçen yıl takımını şampiyon yaptı. Olmuş bir oyuncu falan da değildi ayrıca. Saqiri falan gibi olsa neyse olmuş deriz. Gezall soru işaretiydi.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

onca transfer yaptık ft önderliğinde, sanki bir korku treni. sonumuz böyle olmaz inş

biraz fransa u19 dönemindeki thauvin gibi geliyor bana stili ki çok severdim. belki o biraz daha estetikti ama bilemiyorum izlerken hep o aklıma geldi.
Thauvin çok zeki adamdı saha içinde de Meksika'ya gidince kendisine soğudum.

Thauvin kadar olsa daha ne isteriz; yetenek anlamında ok ama FCSB'de arka planda kalıyordu genç diye; sorumluluk verince hemen her maç gol katkısı verdi ama geçen sezon

Tutar tutmaz ayri ama daha Gurcistan takimini zar zor eliyoruz. Sanki bizim takim cok mu iyi?
Fener, Fin takimini balla yendi. 2 Turk takimi Danimarka takimlarina 1 b 1m almis.
evet, çok kötüyüz

ve kötü olduğumuz için kimse bizim takımdaki oyunculara 5-6 milyonlar vermiyor. hatta hepsi elimizde kalıyor kötü olduğumuz için.

ama şaktar karanandy diye bir takıma elenen bu steaua'daki eleman 5-6 ediyor. yine aynı ülkeden başka bir orta sıra takımındaki oyuncuya 6.5 veriyoruz.

bence bu oyuncular bu paraları edecek oyuncular değil. inşallah iyi oynarlar ama pek umudum yok.

Sağ kanatta oynayan 22 yaşında kreatif solak oyuncu mu, hemen gelsin başlasın

Bu sene için Becali bilerek oynamıyor diyordu. Ondan gol ve asist sayısı kısır kalmış olabilir.

-----------------------------------------Muslera(İrfancan)-----------------------------------------
Boey(Sekidika/Mahmut)--Nelsson(Luyindama)--Marcao(Alparslan/IşıkKaan)--PVA(Ömer/Yerli)
----------------------------------------Taylan(Dieng/Aytaç)----------------------------------------
------------------------Gedson(Berkan/E.Kılınç)----Cicaldau(E.Akbaba/Atalay)--------------------
Morutan(Yunus/Oğulcan)-------------MM(Halil/Yabancı)-------------Kerem(BAY/E.Kılınç/Arda)

13 yabancılı tertemiz kadro. Değiş değiş oyna...

evet, çok kötüyüz

ve kötü olduğumuz için kimse bizim takımdaki oyunculara 5-6 milyonlar vermiyor. hatta hepsi elimizde kalıyor kötü olduğumuz için.

ama şaktar karanandy diye bir takıma elenen bu steaua'daki eleman 5-6 ediyor. yine aynı ülkeden başka bir orta sıra takımındaki oyuncuya 6.5 veriyoruz.

bence bu oyuncular bu paraları edecek oyuncular değil. inşallah iyi oynarlar ama pek umudum yok.
Olumsuz. Onlar gibi bizim de bazi oyunculara parayi gomuyorlar. Yusuf, Cengiz,Ozan vs vs

IMG_6051.webp

sonunda 25 mil € harcayıp takıma hücum anlamında seviye atlatacak bir oyuncuyu transfer ettik gibi duruyor.

hocanın sıkışan oyunlarda cicaldauya şut çekmesi için talimat vermesi gerekiyor. aynı şekilde morutanla da gelir gelmez bire bir görüşülüp, sorumluluk almasını istemeli.

iki oyuncuda potansiyelli gibi. fakat morutana özgürlük sağlayabilirsek çok faydalı olabilir. gerekirse top kaptıracaklar, şutlar kötü olacak ama özgüven kazandıktan sonra illa ki yetenekleri sahaya yansır.

rumenler biraz çekingen gibi geliyor gözüme.

Son düzenleme:
Olumsuz. Onlar gibi bizim de bazi oyunculara parayi gomuyorlar. Yusuf, Cengiz,Ozan vs vs
kendimizi fransa, ingilitere takımları ile bir tutmayalım. onlar transferde karavana atsa bile hiç bir şey olmamış gibi devam ederler yollarına
biz iki transferi tutturamayınca krize giriyoruz.

Becali bizi oltaya getirmedin yine inşallah. Rakamı usturuplu salladığın için hepimiz inandık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt