Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.755
- 43.668
- 3.888
Yes reis
Bravo cidden kaç zamandir ismi yoktu piyasada birden bugün düştü haberler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yes reis
Giymemesi lazım ama gelirse hoca ona verecek bahsettiginde Hagiden falanda bahsetmişti çünküolimpiu morutan #10 yapar mıyız? yakıştı gibi.
Rumen basınına göre evet..İşlerin yoğunluğundan bakamadı. Morutan mevzusu kesin mi
Becali satmış da biz aldık mı belli değilİşlerin yoğunluğundan bakamadı. Morutan mevzusu kesin mi
Becali ruh hastası her yere açıklama yapıyor TV lerde falan söyledi bugün rakamlariyla beraber bonuslar dahil 5.7 milyon Euro ya Galatasaray'a sattım diyeİşlerin yoğunluğundan bakamadı. Morutan mevzusu kesin mi
yani bu da öyle olabilir diyorsunuz tutmazsa
inşallah öyle olur
ama 2 sezondur şampiyon olamamışken ve önümüzde bankalar birliğinin geri ödemeleri beklerken daha farklı bir isme para basmamızı beklerdim.
ağır takıma ağır bir oyuncu daha gelmiş olacak. üstelik bu sezona da çok kötü girmiş bir oyuncu.
hatta takımı kendisinin bölgesine transfer yapıp adamı orta sahaya kaydırmış.
bu transferde beni umutlandıran hiç bir şey yok. inşallah umutlu olanların umutları boşa çıkmaz da iyi bir oyuncu kazanmış oluruz.
Kanatlı mısın?Ulan Morutana sıcak bakmiyordum ama haberler ısınınca heyecan yaptım kuruduk kanatsizliktan
Hoş olmaz gibi19.05'te morutan yalanlanir
Yalanır diye okudum. İnşallah yalanmaz yalanır.19.05'te morutan yalanlanir
Satildiysa eğer nelsson un veda maçı gibi olur. Öyle de olmalıOynar bence artık buna takılmayın oyuncular maçlara çıkıp geliyorlar
•Quod erat demonstrandum•
19.05'te morutan yalanlanir