Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bravo cidden kaç zamandir ismi yoktu piyasada birden bugün düştü haberler..
Bana söyleyen imzaladı falan değil anlaşıldı dedi,beklemek lazım

Ben gsevgisine taktım,dış kapının dış mandalı bana kadar geldiyse bu herifle anlaştığımız onun bilmemesi imkansız

Ama dün isimler faso fiso falan yazdı aleni yalan söyledi,hatay maçında puan kaybı olursa gece olmazsa yarın verip eleştirilerin kesilmesini sağlayacaktı

Becali erken davranınca elinde patladı,millete pürüz falan kaldı diyomuş :)

Yinede resmen açıklamayı beklemek lazım anlaşılıp bekletiliyoda olabilir başka biri için yem diye

Becali satmış da biz aldık mı belli değil
confused-no.gif

Morutan'ın transferi Cica içinde iyi olur bu iki oyuncu birbiriyle daha kolay şekilde anlaşabilir ve daha hızlı şekilde uyum sağlayabilirler. Morutan oyuncu özelliği olarak aradığımız asist yükünü çekecek oyuncu olabilir. Cicaldau çok asist yapan bir isim değil daha çok gol atıyor Kerem'de bu tarz bir isim ama Morutan'ın en büyük özelliği asistleri. Zaten final paslarında ne kadar zorlandığımızı her maç görüyoruz Morutan ilaç olabilir bu soruna.

Ağır oyuncu kim?

•Quod erat demonstrandum•
bu morutan denen vatandaş çabuk bir oyuncu mu üstat

ben iki maçını izledim. ben de öyle bir izlenim uyandırmadı. topu da ayağında tutma eğiliminde olduğu için topu çabuk yön verip oyunu hızlandırıyor demek de pek mümkün değil gibi.

bu morutan denen vatandaş çabuk bir oyuncu mu üstat

ben iki maçını izledim. ben de öyle bir izlenim uyandırmadı. topu da ayağında tutma eğiliminde olduğu için topu çabuk yön verip oyunu hızlandırıyor demek de pek mümkün değil gibi.
Hayır bilekleri çabuk bir oyuncu çok rahat adam geçiyor iyi orta kesiyor ve baya iyi şut atıyor morutanin tüm özellikleri bunlar ama keskinlestirirse en azından bizim lig de durdurulamaz olur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt