Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Bu aşağılayıcı bir ifade biçimi bence oyuncuya karşıCulio mu morutan mı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu aşağılayıcı bir ifade biçimi bence oyuncuya karşıCulio mu morutan mı
Hahahah. Bu salağa kim güveniyor ki bunun güvendiği kaynağa da güvensinler . Teklf bile yokmuş he he
Keşke gelse de nasıl oynatacaksın?Gedson’a girersen, Morutan’a girerler
LAN birde Gedson gelirse offf
Keşke gelse de nasıl oynatacaksın?
Nelson - Gedson - Morutan - Cicaldau - Mostafa/Diagne. Birarada oynatamıyorsunki.
Culio içinmi morutan içinmiBu aşağılayıcı bir ifade biçimi bence oyuncuya karşı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok olumsuzsun lanCulio içinmi morutan içinmi
Gene olmuyor renkdaş. Burada özellikle yazıyorum ama benden başka kağıda kadro yazan yok galiba, Terim dahil. Yabancı sınırı yüzünden Nelson bütün sistemi bozdu zaten oraya yerli olabilirdi, kalede yerli olamıyor çünkü. Çok canım sıkılıyor daha ilk seneden. Seneye düşünemiyorum.Diagne OUT > Halil IN ?
Olur mu renktas
Duyumcu olma heveslisi duyumcularla yayın ypan biriBu kim?
Culioda kötü değildi yahuÇok olumsuzsun lan
Bir adım öncesini değerlendirmek lazım.Geçen Ligue 2'yi kurcaladım biraz. Tolouse'da Amine Adli diye bir çocuk varmış. Acaba bu bize uyar mı yeni bir Ribery çıkarır mıyız diye biraz daha araştırdım, meğerse adamı Bayern almak üzereymiş. Dortmund, Liverpool filan takip ediyor. Yani demem o ki Wonderkid bulmak öyle kolay değil, Fransız ikinci ligi bile dev takımların scoutlarınca parsellenmiş. Bu tip oyuncuları artık ancak Doğu Avrupa'da bulup erkenden alabiliriz. Morutan o yüzden bizim scout ekibinin yapabileceği maks işlerden olabilir. Maliyetler tartışılır ama bana koşullara göre hareket biçimimiz doğru geliyor.
Evet bende hatırlıyorumBu herif sosyal medyada gördüğüm en bos adamlardan biri. Bir tane duyumu tuttu suana kadar o da josue'nin menajeri haber pasliyordu. Bu da o sene en azili josue savunucusu olmustu hatta sneijder'in yerine yaziyordu.
Bu hesabın çocukluğunu bilirim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Culio öyle efsane falan değildi ama ben seviyordum. Tekniği ve gücü iyiydi. Çalımcıydı. Futbolculuktan önce inşaat işçisi olduğunu duymuştum.Culioda kötü değildi yahu