Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.925
- 14.841
- 2.623
Rennes’in altyapısına salça olmalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eren ? halil in menajeri mi arenadaymış ?Morutan ve Eren'i aldık herhalde yav
Eren'in menajeri de Arena'daydı
Eren kim?
Evet duydum üzücü bir hamle olsa da Gustavo ile oynayacaksa çok makul bir hamle gibi durmuyor.karşı yaka seninkini alıyormuş kardo hiro morita
@Keramettin TANRIVERDİ
bir tane tehlike oluşturduk o da düzgün vuruşla gol yaptık.ama ciddi sorunumuz var bu konuda.onca ortaya enaz 3 gol sığdırır milletBu akşam 15 civarı korner kullandık bir tane tehlike yaratamadık . Fatih Hocam gözünü seveyim takımı bu konuda çalıştır
Hiç bilmiyorum. Heyecanlanmadım da. Bu durumda iyi oyuncu olma ihtimali var.![]()
Eren Dinkçi - Oyuncu profili 26/27
Eren Dinkçi, 24, Türkiye ➤ SC Freiburg, 2024'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 13 Ara 2001, Bremen, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Takım zaten gereksiz paslardan iyice ağır oynuyor . Bir de Babel girdi mi tam el freniBabel berbat ötesi, mutlaka yollar ayrılmalı. Alacağın yarısını verirsek hollandaya döner. Feg iyi kötü katkı vermeye başladı, hem seneye kontrat senesi yaşı itibari ile 3 sene daha oynar. Feg şaşmaz Falcao ve babel gibi bu sene.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lütfen sol bek oynamasın lütfenÖmer ne orta açmış lan oha.
Bu herif sonradan girince etkili umarım bunu kabullenebiliriz.
Geldiğimden beri ful 90 dk cıktıBu gece beni hayal kırıklığına uğratan Aanholt oldu . Hiç gününde değildi. Hiç de istekli görünmedi.