Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan h.o,birazdan Rumenler bize çaktılar bunu diyenler damlar foruma
Morutan büyük yetenek. Doğru işleme ve oyuncunun çalışma azmine bağlı gelişmesi. Potansiyel bayağı yüksek ama her oyuncu Potansiyeline ulasamiyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1627373366776.jpg

10 numarayi alir mi

Hocam lütfen babel bir oyuncuya saldırsın diye dua ettirme bana. Şu adamı sahada görmek istemiyorum. Bu kadar kötü olan birini sahaya sürerek ne olmasını bekliyorsun? Karambolden gol falan olur diyorsun ama yok aga geçmiş gitmiş bu adamdan artık.
Babel söylediğin gibi el freni ama en azından oyuncu. Emre Akbaba oyuncu bile değil.

Morutan büyük yetenek. Doğru işleme ve oyuncunun çalışma azmine bağlı gelişmesi. Potansiyel bayağı yüksek ama her oyuncu Potansiyeline ulasamiyor.

Bizde nasıl performans göstereceğini kimse bilemez, potansiyeli üzerinden konuşuyoruz tabii ki ama daha takımda oynamadan belli bir potansiyeli olan oyuncuyu çöp ilan etmek ya da komisyon transferi gibi değerlendirmek bana anlamsız geliyor.

Bizde nasıl performans göstereceğini kimse bilemez, potansiyeli üzerinden konuşuyoruz tabii ki ama daha takımda oynamadan belli bir potansiyeli olan oyuncuyu çöp ilan etmek ya da komisyon transferi gibi değerlendirmek bana anlamsız geliyor.
Komisyon transferi falan komik işler. 5.7 milyon kimsenin beklemedigi bir rakamdı. Çok yüksek beklentisi olan ve takip edilen bir oyuncu. Bu sene ayrılmak için kendini saldi ve bonservis düşürmek zorunda kaldılar.

cicayı bugün bende beğenmedim biraz sabredelim bakalım umarım zamanla daha iyi performans alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt