Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence çok fazla abartmamak lazım. O kadar takip eden takımlar için 5.7 fazla bir rakam değil. Almak isteseler 6 6.5 verip alırlar. Bir ara radara girip çıkmış olması muhtemel.
Bazi takip eden takımlar icin para sorun olmadığı için daha da pismesini bekliyorlar. Bkz Madrid

5 sene o mevkiyi kapatacaksan 5 milyon euro para mı ya.
Avrupada viskiye o parayı veriyorlar. Adamlara bunu dert olarak söylesen sabah akşam g.tüyle gülerler sana..

Bu işin muhasebesini tutan adamlar var. Nereye para harcanacak, nereye harcanmayacak bunların hesabını yapanlar var. Az sakin olalım ya

Ft morutan dışında genç potansiyelli bir oyuncuyu daha kadromuza katmak istiyoruz demiş

Kim acaba o oyuncu ? Bence Gedson değil başka bir isim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bi menajer gelmişti bugün tt arenaya,belki onun bi oyuncusudur veya bağlantısı güçlü bi menajerlik şirketinin oyuncusu için aracı olması içindir.menajerler arasında paslaşmalar oluyordur mutlaka

Eşinin paylaşımından bahsediyorum. Bu hafta gidiyoruz minvalinde bir şey paylaşmıştı. Senin dediğin Falcao'nun eşine cevabı.

Üstüne bugün kadroda olmayışı ve ayrılıklar olacak açıklamaları Falcao'yu işaret ediyor gibi.
Şimdi gördüm lâkin gidiş mesaji olarak yorumlamadım.

Bazi takip eden takımlar icin para sorun olmadığı için daha da pismesini bekliyorlar. Bkz Madrid
Beklentiyi çok yukarı çıkarmayalım diyorum sadece. Gündüz de söyledik geldikten sonra en büyük morutan cı ben olurum... Ama beklenti ne kadar çok hayal kırıklığı o kadar çok. Gelsin bir görelim bakalım...

Şimdi millet kızacak ama bence Caner'i almalıyız.Hem Hollandalı çabuk yoruluyor,hem orta sahaya bir yabancı daha atna şansımız olur ki süper olur bu iş.

Eşi de aynısını diyor. Ispanyolca biliyor musun?
Screenshot_1.webp

Ben bi yerimden uydurmuşum gibi davranman garip yani benim ispanyolca bilip bilmememle ne alakası var bunun yav

Levent Tüzemen Cicaldauyu gömdü Galatasaray’ın oyun aklı olamaz dedi .

Haklı adam bence. Çok tutuk, fizik gücü yetmiyor, hızlı değil, tek yaptığı hızlı düşünüp iyi pas atmak. Yeterli değil. Oyunda yok adam. Takıma extra katkı sağlamıyor. Daha ikinci maçı erken gömmek için diyebilirsiniz ama bir futbolcu biraz da belli eder kendini. Bu adam korner dışında duran top da kullanmıyor takımda sanki. 10 numaramı değil, 8 mi o da değil. Oyunun iki yönünü de net iyi oynayamıyor. Ne oynadığı belli değil. Ben bi şey anlamadım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi millet kızacak ama bence Caner'i almalıyız.Hem Hollandalı çabuk yoruluyor,hem orta sahaya bir yabancı daha atna şansımız olur ki süper olur bu iş.
yok renktaş allaha yakın bizden uzak olsun.bu adam pisliğin teki.pislik yani messi olsa boş.yani bu adam pisliğin teki.böyle biri gs kapısı önünden bile geçmemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt