Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent tuzemene ilk defa katiliyorum cicaldau buysa morutan kalsin rumen mafyasina parayi kaptiriyoruz

Bence rumen ligi çok kalitesiz. Cicaldau bu ligin en iyi oyuncusu ise bizim 1. Lig seviyesinde bile değil. Bu noktada aldanıp iyi düşünmeden hareket edersek rumenler elimizde patlar, net.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Arada sorun hocada değil mostafa Mohammedin kendisinde diagne kadar yok mu bu adam ya diagne bile katkı veriyor uğraşıyor Mohammed hayalet gibi geziyor sahada bu gün mü oyunda bile atamadıysa gol sorunu mohammedde ararım biraz çaba sarfetmeli Mohammed

Hali sahada bile ben yanımda laylaylom olan adamlarla oynadigimda iyi oynayamiyorum. Ne zaman ciddi sağlam oynayanlara oynuyorum verimim yükseliyor.
Bakma bugün Feghouli oynadı ama 85 dakika 10 kişi oynattı
Tonla top kaybetti
Geriye koştuk
Işte Gedson çıkarmıyordu abi bi yerden çekiyordu topu
Defans yorulmuyor vs
Önde kalıyorduk bir sekilde
Halil zaten çok sakin oyuncu
Tam atmaya başladı lig bitti

Omer bayram duran toplari birakti tacin basinada geçti yav haha

Bence rumen ligi çok kalitesiz. Cicaldau bu ligin en iyi oyuncusu ise bizim 1. Lig seviyesinde bile değil. Bu noktada aldanıp iyi düşünmeden hareket edersek rumenler elimizde patlar, net.

Ya renkdaş allahın aşkına burada Cica'yı gömmüşsün 1. lig seviyesinde değil diye, diğer mesajında Fegh'i övmüşsün. Valla size kalsa takıma genç oyuncu gelmesin, her sene isimli transferler yapalım.

Oldum Olası Diagne ye ısınamadım . Biz stresten sağı solu kırarken o gol kaçırırken gülmesi beni deli ediyor . İnsallah güzel bir teklif gelir de yerine daha disiplinli birini buluruz
gülme mi kudurdu çıldırdı gol atamadı die berkan ve bay'a dalmamasına şaşardım

Boey ‘in solbek versiyonu yok mudur acaba ?
Var Renkdaş:

#ÖB
imago0008118502w.webp

"Amatör takımda keyfimize göre antrenman yapardık. Canımız isterse istediğimiz mevkide oynar, istersek kaleye bile geçerdik. Maçlarda takım arkadaşlarım topu bana verir, ben de çalımla herkesi geçip ya gol atar ya da attırırdım. NAC Breda’ya geldikten sonra ise bambaşka bir yapıyla karşılaştım. Pas ve pozisyon almalar üzerine o günlerde benim açımdan bıktırıcı denilebilecek çalışmalar yapmaya başladık."

📢 📢 📢 Terim: Bazı oyuncularımıza talep var. İnşallah sonlandıracağız.

Bazı bonservisler yüksek görülebilir ama maaşlarının daha az olduğu bir prensip silsilesi devam ediyor.

Bence Türkiye ligi kalitesiz. Cicaldau'ya ayak uyduramayan yanındakiler. Adam tertemiz oynuyor. Ayağına top gelince şimdi pozisyon olacak durumunu hissettiriyor.

"8 Eylül'e kadar transfer devam ediyor. 10 Eylül TFF listesi, 2 Eylül'de UEFA listesi vereceğiz. Buna uygun şekilde bazı oyuncularımıza talep var. Gidecekler ile ilgili bu süreleri gözeterek çalışmalarımız devam ediyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt