Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim gülerek: Sağolsun Bükreş başkanı gerekli şekilde açıklamalar yapıyor... (Moruţan sorusu üzeri)

:)

Cicaldauyu beğenmeyenler futbol falan izlemesin.3 tane daha aynı iq ya sahip oyuncumuz olsa her maçı 20 dkda çözeriz.
Heriften klasik #10 performansı bekliyorlar, doğal olarak hayal kırıklığı oluyor. Herif bambaşka tipte bir oyuncu ve oyunumuza ciddi katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Sacha Boey tarihimizin en iyi transferlerinden biri olabilir.1 m euro bonservis 500 bin euro maaş.20 yaşında adam daha yolun başında.25-26 yaşında olgun halini düşünemiyorum.
şimdiki kadar oynasın bana yeter

kim için hayal kursak başımıza bir musibet geliyor.

gelişmeyecekse bile gerilemesin yeterli benim için.

Cicaldauya gelirsek yanına koşan basan biriler lazım bence o tip birini bulursak net katkı alrıız adam aşırı teknik
Taylan ve Berkan ile oynadı. Bunlar koşan gençolar değil mi yahut ???

Cicâldău bekledim den daha hantal çıktı yanlız. Ben daha çevik, ve hızlı bekliyordum.

Daha aktif bir oyun sergilemesi gerekiyor.

Tabi daha 3-4 maç görmek lazım.

30 Mayis 2021

- “22 yaşında Galatasaray'da üç haneli bir maaşla mı yoksa Çin'de 10 kat daha yüksek maaşla mı oynamayı tercih edersin?"

Morutan: "Galatasaray tabii ki. Özellikle Galatasaray taraftarı için."

E2ykNIVXMAAKnAo

Yaklasiyor yaklasmakta olan. Adam hem Galatasaray icin, hem taraftar icin, hem de kendini gelistirmek ve ispatlamak icin geliyor. Bu onemli bir sey. 30 yas ustu oyuncularin cogu isler kotu gittiginde kendilerini saliyorlar.

Haklı adam bence. Çok tutuk, fizik gücü yetmiyor, hızlı değil, tek yaptığı hızlı düşünüp iyi pas atmak. Yeterli değil. Oyunda yok adam. Takıma extra katkı sağlamıyor. Daha ikinci maçı erken gömmek için diyebilirsiniz ama bir futbolcu biraz da belli eder kendini. Bu adam korner dışında duran top da kullanmıyor takımda sanki. 10 numaramı değil, 8 mi o da değil. Oyunun iki yönünü de net iyi oynayamıyor. Ne oynadığı belli değil. Ben bi şey anlamadım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklı dediğin adam feghouli'nin, babel'in, falcao'nun oynaması gerekiyor diyen adam. Adamın oyun anlayışı 30 'luk oyuncuların oynaması genç transferleri eleştiriyor. Dünya'da türkiye dışınhda futbolcu bildiği yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt