Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.876
- 7.489
- 1.843
Cicaldauyu beğenmeyenler futbol falan izlemesin.3 tane daha aynı iq ya sahip oyuncumuz olsa her maçı 20 dkda çözeriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top tutan biri yanindakilerinin performansını arttiriyorYalnız Halil Dervişoğlu çok önemli bizim için o çocuk olduğunda kerem ve çevresindekilerin performansı 2 tik daha yukarı cikar
Heriften klasik #10 performansı bekliyorlar, doğal olarak hayal kırıklığı oluyor. Herif bambaşka tipte bir oyuncu ve oyunumuza ciddi katkı sağlayacak gibi görünüyor.Cicaldauyu beğenmeyenler futbol falan izlemesin.3 tane daha aynı iq ya sahip oyuncumuz olsa her maçı 20 dkda çözeriz.
asporda veriyor şuanBasın toplantısı oldumu
Hali sahada bile ben yanımda laylaylom olan adamlarla oynadigimda iyi oynayamiyorum. Ne zaman ciddi sağlam oynayanlara oynuyorum verimim yükseliyor.Halil ve Gedson bir dairedeki merkez gibi çevresindeki her oyuncuyu etkiliyor
şimdiki kadar oynasın bana yeterSacha Boey tarihimizin en iyi transferlerinden biri olabilir.1 m euro bonservis 500 bin euro maaş.20 yaşında adam daha yolun başında.25-26 yaşında olgun halini düşünemiyorum.
Taylan ve Berkan ile oynadı. Bunlar koşan gençolar değil mi yahut ???Cicaldauya gelirsek yanına koşan basan biriler lazım bence o tip birini bulursak net katkı alrıız adam aşırı teknik
Haklı dediğin adam feghouli'nin, babel'in, falcao'nun oynaması gerekiyor diyen adam. Adamın oyun anlayışı 30 'luk oyuncuların oynaması genç transferleri eleştiriyor. Dünya'da türkiye dışınhda futbolcu bildiği yok.Haklı adam bence. Çok tutuk, fizik gücü yetmiyor, hızlı değil, tek yaptığı hızlı düşünüp iyi pas atmak. Yeterli değil. Oyunda yok adam. Takıma extra katkı sağlamıyor. Daha ikinci maçı erken gömmek için diyebilirsiniz ama bir futbolcu biraz da belli eder kendini. Bu adam korner dışında duran top da kullanmıyor takımda sanki. 10 numaramı değil, 8 mi o da değil. Oyunun iki yönünü de net iyi oynayamıyor. Ne oynadığı belli değil. Ben bi şey anlamadım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi