- 1 Ağustos 2014
- 63.852
- 75.056
- 4.338
Eylül geldi
Haydi artık gelsin transferler
Hadi be
Haydi artık gelsin transferler
Hadi be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morutan büyük yetenek. Doğru işleme ve oyuncunun çalışma azmine bağlı gelişmesi. Potansiyel bayağı yüksek ama her oyuncu Potansiyeline ulasamiyor.Morutan h.o,birazdan Rumenler bize çaktılar bunu diyenler damlar foruma
Berkan erken çıkmasa 115 km garantiydi.koşu mesafemiz gerçekten baya artmış buda çok önemli bir veri.Sıkıntı bu koşu mesafesini verimlendirmek
Alır![]()
10 numarayi alir mi
Babel söylediğin gibi el freni ama en azından oyuncu. Emre Akbaba oyuncu bile değil.Hocam lütfen babel bir oyuncuya saldırsın diye dua ettirme bana. Şu adamı sahada görmek istemiyorum. Bu kadar kötü olan birini sahaya sürerek ne olmasını bekliyorsun? Karambolden gol falan olur diyorsun ama yok aga geçmiş gitmiş bu adamdan artık.

Gidiyoruz diye bir şey yazmıyor orada birlikte güçlüyüz yazıyor.Falcao ve eşinin gidiyoruzlu paylaşımı ve kadroda olmayışından mütevellit ayrılacağını düşünüyorum
Almalı.NapacaZ 10 numarayı ,bence Alex almaliydi zaten.33 ne.![]()
10 numarayi alir mi
Abicim konu babel. Onun oyunculuğu falan yok. Emre ne ise babel de o.Babel söylediğin gibi el freni ama en azından oyuncu. Emre Akbaba oyuncu bile değil.
Bizde nasıl performans göstereceğini kimse bilemez, potansiyeli üzerinden konuşuyoruz tabii ki ama daha takımda oynamadan belli bir potansiyeli olan oyuncuyu çöp ilan etmek ya da komisyon transferi gibi değerlendirmek bana anlamsız geliyor.Morutan büyük yetenek. Doğru işleme ve oyuncunun çalışma azmine bağlı gelişmesi. Potansiyel bayağı yüksek ama her oyuncu Potansiyeline ulasamiyor.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir de hoca şu Taylan berkan Cicu yu top bizdeyken kendilerini boşa atmaları için uyar. Adamların arkasına saklanarak olmaz bu iş.
Ucuz adam diye eleştiriliyorduBoey gibi ne oyuncular bulursun abi
Yeterki tara ve takip et
Mady camara mi ne var Olimpiacos da
Hep alttan gelen oyuncular
Şimdi para verip alamazsın, Boey gibi
Komisyon transferi falan komik işler. 5.7 milyon kimsenin beklemedigi bir rakamdı. Çok yüksek beklentisi olan ve takip edilen bir oyuncu. Bu sene ayrılmak için kendini saldi ve bonservis düşürmek zorunda kaldılar.Bizde nasıl performans göstereceğini kimse bilemez, potansiyeli üzerinden konuşuyoruz tabii ki ama daha takımda oynamadan belli bir potansiyeli olan oyuncuyu çöp ilan etmek ya da komisyon transferi gibi değerlendirmek bana anlamsız geliyor.