Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey gibi her sezon fransa liginden 1-2 oyuncu almaliyiz. Fransa ligi yetenek kayniyor, ozellikle de alt yapidan A takima yukselen ve yeni yeni oynamaya baslayan gencler. Bir cok firsat transferi var. Mesala Nantes’de sozlesmesi bu yaz biten Batista Mendy vardi, burada yazmistim denenebilir diye. Angers ile anlasti. Lyon’u 3-0 yendikleri macta ilk kez izledim o da bu sezon cikis yapabilir, bu ismi not edin. Alman takimlari bu isi cok iyi yapiyor.

2. PSV maçından beri oyunumuz gelişmekte bence Hatay maçında en iyi oyunumuzu oynadık ta ki 3 oyuncu değişikliği gelene kadar. 2-3 doğru ekleme ve istikrarlı bir kadro kullanımı ile çok iyi bir sezon olabilir umarım son 2 sezonu unutturacak ve yüzümüzü güldürecek bir sezon olur. Transfer politikamız da sonunda doğru şekle geldi her sezon sil baştan takımlar kurmak zorunda kalmayacağız diye düşünüyorum.

hocam evet gedson çok önemlide bence sıkıntı ve ihtiyaç gedson değil fernandao tarzı bir topçu.Hatırla fernandaoyu topu defanstan alıp dikine en musait kişiye gönderendi o

Gedson bu işi çok iyi yapar, yapıyor bence de zaten bitmek bilmeyen enerjisi ile sahanın her yerinde ayrıca yetenekli ince işi de çok iyi yaptığı için özel kılıyor kendisini, fernando gedsondan farkı defansif özelliği biraz daha öndeydi. Hocanın kafasında oyunu çift yönlü oynayabilen oyuncu sistemi var onun gedson önemli diyorum bulabilirsek fernando gibi adam başımın üstünde yeri var gedson bildiğimiz ve tuttuğu için diyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haklı dediğin adam feghouli'nin, babel'in, falcao'nun oynaması gerekiyor diyen adam. Adamın oyun anlayışı 30 'luk oyuncuların oynaması genç transferleri eleştiriyor. Dünya'da türkiye dışınhda futbolcu bildiği yok.

Cicaldau ile ilgili dediklerine hak veriyorum. Bu diğer düşüncelerini savunduğum anlamına gelmez. Çok da sevmem kendini zaten.

Herkes (bende dahil) Gedson'u istiyor tamam guzel ama biri bana mantikli bir sekilde (kendi fantazin degil, hocanin gozunden) bir 11 yaparmi 8 yabanciyla?

Dipnot: Cicaldau, Gedson, Morutan (bu ucluye muhtemel 25 milyon euro bonservis diyelim) + Muslera yedek olmaz. Yok olur demeyin cunku mantikli bir 11 gormek istiyorum. Santraforda Diagne veya Mohamed de eder 5 yabanci.

Hangi 3 yabanci kaliyor bir bakalim .

2 yabanci gelir ise bazen solda omer oynayabilir ya da gedson dışında gelen yabancı yedek kalabilir diye düşünüyorum

Herkes (bende dahil) Gedson'u istiyor tamam guzel ama biri bana mantikli bir sekilde (kendi fantazin degil, hocanin gozunden) bir 11 yaparmi 8 yabanciyla?

Dipnot: Cicaldau, Gedson, Morutan (bu ucluye muhtemel 25 milyon euro bonservis diyelim) + Muslera yedek olmaz. Yok olur demeyin cunku mantikli bir 11 gormek istiyorum. Santraforda Diagne veya Mohamed de eder 5 yabanci.

Hangi 3 yabanci kaliyor bir bakalim mantiklica.
Forvette Halil'i düşünüyorlar.

Bence Türkiye ligi kalitesiz. Cicaldau'ya ayak uyduramayan yanındakiler. Adam tertemiz oynuyor. Ayağına top gelince şimdi pozisyon olacak durumunu hissettiriyor.

İnşallah dediğin gibidir. Ben yanlış görmüşümdür. Kötü bir lig dahi olsa en iyi futbolcusu bu olamaz bence.

PvA'dan olmayacağını söyleyince burada ufak çaplı bir linç yemiştim.. Daha sağlam adam gerekiyor.

Levent Tüzemen baya boş yaptı bugün.
Yok Morutanın TM’a göre 2,7 felan mış, tekrar gözden geçirmek lazımmış, 6ya aldık diye sevinmemek lazımmiş … Leventin Rumenlere karşı bir şeyi var heralde 😀

Dipnot: Cicaldau, Gedson, Morutan (bu ucluye muhtemel 25 milyon euro bonservis diyelim) + Muslera yedek olmaz. Yok olur demeyin cunku mantikli bir 11 gormek istiyorum.

Muslera-boey- ozan( Kaan)- nelsson-pva- berkan- gedson- morutan-cicaldau-kerem- mohamed
Eğer Halil alırsak forvette iyi bir opsiyon olur defansı da ful yabancı yaparsın iyi bir bek yedeği olsa yerli, çok sıkıntı yaşamayız

O sekilde halledilebilir ama Halil ne Diagne'den ne de Mohamed'den iyi santrafor degil. Ama hoca baska turlu oynatirim/kullanirim derse bilemem.
Bende bu takımın birinci forvetinin Halil gelse bile Mohammed olmasi gerektiğini düşünüyorum.Ancak hoca sanirim Halil'i çok beğeniyor.Neyse göreceğiz bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt