Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan ve Orta saha transferi kritik

Bence 1 Eylül’den sonraya bırakmayız Avrupa’da sıkıntı yaşarız

Max 4-5 güne 1-2 oyuncu göndeririz ve morutan ile orta saha işi çözülür

Harroui için kulüp başkanı sattık dedi ama 3 gündür ses soluk yok

İngiliz basınında okuduğum kadarıyla Nottingham’ı alt ligde olduğu için oyuncu istemedi deniyor

Aston villa haberleri için ise net bir kaynak yok asparagas olma ihtimali yüksek zira aston villa isteseydi 3 günde Rotterdam ı komple satın alıp gelirdi bence

Harroui için hem 1 Eylüle kadar gedsonu hemde limiti bekliyor olabiliriz diye düşünüyorum, tamamen bir umut

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada A spor’da Moderatör olan Ender mi Engin mi, kulağıma gelen bilgilere göre Tahkim kurulunda değişiklik için sene sonu beklenmeyecekmiş ama biraz daha bilgi için beklemek lazım falan dedi. Bizimkiler Abdülhamit Gül ile falan görüştüler+dava olaylarından dolayı değişim olabilir. Umarım yeni bir hainlik yoktur.

9A030871-AE64-4CF2-9EA6-49469B5ACDE7.webp

Güldürme beni ! 🤡

Gedson + Morutan + Halil bu 3'lüyü alsak önümüzdeki senelerde RVA yerine bir sol bek transferi Muslera yerine de iyi yerli kaleci transferiyle ciddi başarılar kazanmaya başlarız.

atlet ve çalımcı bir kanat gelsin

stil olarak allan saint-maximin gibi

tabi bunun çapımıza göre olanı.

Hoca o gelecek bu gelecek diyerek yaptığı hataları ort baş etmeye çalışmasın. Transferi yönetim yapar maşallah her basın toplantısı hoca aynı şeyleri konuşuyor. Sen transferi bırak takımla ilgilen. Transfer gelse bile kimi keseceksin? Biri de çıkıp yaptıği rezil değişiklikler yüzünden takım puan veya puanlar kaybedebilirdi demiyor. Bu haftayı yırtık haftaya ne olacak bakalım.

PvA'dan olmayacağını söyleyince burada ufak çaplı bir linç yemiştim.. Daha sağlam adam gerekiyor.

Bugün net kötüydü. Savunmada yetersiz. Bindiriyor, zorluyor ama risk alıyor. Çok top kaybediyor. Bunun faturasını yendiğimiz golde gördük. Daha isabetli paslar atması lazım. Boey öyle değil. Arkayı boşlamıyor. Boey oraya çok iyi oturdu Allahtan. Aynı boeyden bir de sola bulsak bence tadından yenmezdi. Ama hocamız bence sol beki daha ofansif istiyor ondan böyle karar verdi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

-----------------turkish----------------
Boey------luyi------nelsson---pva
------------gedson----cica-----------/taylan/berk
Morutan------------------------kerem/Baris
-------------------halil----------------------
-------------------------mostafa----------

Yerli genc yetenekli kaleci iyi olur.
Muslera oynarsa cicanin yerine taylan yada berkan rotasyonu.

Falcao Babel yedlin Out.
Feg diagne rotasyon, hatta iyi Para gelirse diagne satis.

ulan marcao bütün planımızın içine ettin. nelsson marcao ikilisi çok iyi olurdu.

Diagne bize Halil'in bonservisini alsa verdiğimiz 13 milyona € acımam.

Zaten kiralık ücretleri vs. şimdiden 4-5 milyon civarı girdi sağladı.

Bu dönemde getirdiği kiralık ücretler TR şartlarını düşünüp €'daki değer artışından dolayı x2 yapabiliriz :red:

Üstüne bir de bize Halil gibi potansiyeli yüksek bir adamı alacak parayı getirirse ben kendisinden razı olurum.

Umarım satıp bir an önce kurtuluruz bu andavaldan.

Galatasaray Werder Bremen takımında forvet pozisyonunda görev yapan Eren Sami Dinkçi'yi izliyor (Ajans 1905)

Nesino begendin ? spiker ismini soylemeden pasmi veriyor ? terim bile begenmedi oyundan aldi hafta icide oynamadi adam bide bu adam hazir geldi rumen liginin en iyi oyuncusuymus rumen ligini komple cope atin
Hızlı düşünmesi ve oynamadı top hücumda ayağına geldiğinde hızlı ve olumlu kullandı takımın oyun hızını arttırıyor, ceza sahasına doğru koşullar yapıyor ve tekniği gayet iyi. Sadece daha fazla topla buluşmalı ve istemeli. Nesini beğenmedin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt