Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Berkan'ı pek beğenmedim doğrusu tamam çok koştu çok çalıştı ama bal yapmayan arı gibi skora etki edecek bir oyun oynamadı çok düz bir oyun oynadı sadece koştu o kadar düzgün bir ara pas atma yok, asist desen yok, kıvrak, teknik bir oyun yok buna bir de Taylan'ın kötü oyunu eklenince takımın aklı yerlerde sürünüyor

Bize morutan tarzı 10 numara daha doğrusu yaratıcı oyuncu lazımdı inşallah kendini gösterirse büyük potansiyeli var

Tempo yapacak,rahatlıkla adam gececek,cizgiye inecek oyuncu ihtiyacımiz var aşikar hatta kabak gibi ortada bu yönde birileri gelmeli

Ahh ah şu Nwakame benzeri birilerini bulsak cok elzem

Kendini gurrpegi diye adlandıran şahsa itibar etmeyiniz

Pva tüm topları rakibe mi atıyor bana mı öyle geldi? Sanki pas tercihleri hep rakibe gidiyor.

Mesela Babelin şuan takımda gorevi influencer,youtuber,instagramer olarak 3 milyon avro almak....

Babel'i sosyal medya sorumlusu olarak hangi takim alır acaba🤔🤔🤔

Cicaldau hakkında en net yorumu orta saha geldikten sonra yapmak lazım

Taylan-Berkan-Cicaldau orta sahası saçmalık , fizik kalitesi düşük, yumuşak bir orta saha oluyor hal böyle olunca asıl mahareti olan hücuma yönelemiyor gibi geldi bana cicaldau

Taylan ile Berkan birbirlerinin yedeği olur anca, bizim Avrupa listesine mutlaka sağlam bir os almamız lazım , son 1 hafta

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onun adayı hep Şardandı. Ben de söylerim Elmas'a oy attığımı, sandığa bile gitmemişken. Eminim oy kullananların %70'i de Elmas'a oy verdim diyordur, oysa ki hepimiz gördük nasıl kıl payı seçim olduğunu.
Alenen yalan söylediyse bir şey diyemem. Ben sadece canlı yayında verdiği demeci aktardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt