Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan iş yapmaz berkan yetersiz keremle sezon bitmez iyi o zaman omer-akbaba-alpaslani monte edelim takıma biraz gerçekçi olun alabileceğimiz tek yerli halil dervisoglu kaldı geri 5 li komple yabancı bu adamlar mecbur oynayacak

Berkan gedson cica mı

taylan gedson cica mı görüşleri alalım

zorlu maçlarda berkan
Kilit açmamız gereken maçlarda ise taylanı tercih ederim ben

yerli gurbetçilerden kanat olarak bi elayis tavşan var incelenebilecek işe yarar mı bilmem. bir de midytlandde aral şimşir incelenebilir ama yerli kanat alacaksak ucuza işe yarar pek adam bulamayız gibi

Babel in yerine Draxler geliyomuş bi de.

Draxler-Mohamed-Morutan
-----Cica-Taylan-Berkan
Pva---Luyi---Nelsson--Sacha
---------Sakar Kedi----------

Türk lazım de mi. peh..

Babelcim boşuna umutlandirmiyorsundur bizi umarım.

30. Haftaya şampiyonluk potasında girecegiz de , işine gelirse ciddiye alıp oynayacak.

Saygı duymuyorum kendisine , gönderilmesi gerek.

Babel gitti sanırım sırada Falcao ve sekidika. 3 yabancı giderse 3 yer açılır. Morutan geldi , kaldı 1 orta saha o da yabancı olur. Halil hamlesi de olursa gayet iyi olur. Kaleci ve ozan kabak sürprizi de...

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babel ile 2 Hollanda kulübü ve Fulham görüşüyormuş.

Herhalde ondan eve gidiyorum demiş.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Babel'in gönderisi Football Coming home bir gönderme gibi Fulham'da gitmeye yakın herhalde belki Randers maçından sonra gidecekler açıklanacaktır.

orta saha transferi kanattan daha kritik

oraya defansif işleri yapabilecek bir adam alamazsak cicaldau da gözden düşer uzun vadede.
sen tuhaf tuhaf şeyler diyorsun. cica'dan böyle bir beklenti mi var 2 maçta böyle bir rol beklentisi gördün mü ? ön alan presinde zaten görevlerini yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt