Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.973
- 73.502
- 5.188
Feghouli bu takımda oynayamaz ve oynamamalı. Babel ile birlikte oyunu çok yavaşlatıyorlar. Form tutacak gibi de değil bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikisi olmasida 1 gidecek yok oyle2si de gitmeyecek muhtemelen bos yapiyorlar
UEL ve Konferans Ligi gruplarından çıkmak kolay. Birkaç oyuncuyu grup aşamasında oynatamasan bile sorun olmaz.2 Eylül UEFA liste verme son günü ise transferin son günüdür sadece ligde oynatmak amaçlı ciddi bir hamle gelmez belki yurtiçinden 1 yerli alınır.
Kısaca 9 gün kaldı bakalım neler olacak.
Muhteşem bir velet ya. Millet nasıl haaland diye ağlıyorsa bunun ardından da ağlanacak.Dün bu 17 yaşındaki yetenek 2 gol attı.
Adamlar formayı verip sahaya sürüyor. Güveniyor, destek veriyor, sahip çıkıyor. Dönüşü de adamlara muhteşem oluyor. Çok haklısın.Muhteşem bir velet ya. Millet nasıl haaland diye ağlıyorsa bunun ardından da ağlanacak.
Herifler maden gibi cinnet geçirme noktasındayım. Koca kulüpleriz milyon dolarları döküyoruz şu takım kadar oyuncu çıkaramıyoruz. Başkan olayım gidip bir avrupa takımı alıp as takım harcamasının %25'ini bu kulübe harcamazsam ne olayım.
Nordsjaelland tepeden tırnağa ne kadar harcayabilir ki.
Satışlara bak abi.
Mor -10
Labotka -5
İngvardsen -5
Jensen -5
Skov -6
Nelsson -3.6
Bartolec -2.7
Kudus -9
Damsgaard -6.75
Atanga -3.64
Sulemana -15
Daha ellerinde satılacak
-Andersen
-Cristensen
-Diomande
-Schjelderup
-Francis
Var.
Kotu olmus mostafa yerine drogba koyalim ltf
Berkan ıceri Bay dısarı benceHalil
Kerem-Morutan-Bay
Cica-Gedson
Pva-Marcao-Nellson-Boey
Muslera
Berkan ıceri Bay dısarı bence![]()
Yerli ve daha iyi kim varsa söyle alalım renktaş. Taylan'ın yerine habire adam istiyorsunuz da yerli bir oyuncu var mı Taylan'dan daha iyi oynayacak? Ben söyleyeyim yok.
Problem şu ki : İkisi de giriyor....Babel kesinlikle kalmalı. Arkadaşla arda mı gircek oyuna babel mi iddiası tek eğlencemiz
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okay?Yerli ve daha iyi kim varsa söyle alalım renktaş. Taylan'ın yerine habire adam istiyorsunuz da yerli bir oyuncu var mı Taylan'dan daha iyi oynayacak? Ben söyleyeyim yok.
Hatta o bölgede Taylan kadar oynayacak yerli oyuncu bile yok.
Beni niye alintiladin?Taylanla ilgili bisey yazmadimYerli ve daha iyi kim varsa söyle alalım renktaş. Taylan'ın yerine habire adam istiyorsunuz da yerli bir oyuncu var mı Taylan'dan daha iyi oynayacak? Ben söyleyeyim yok.
Hatta o bölgede Taylan kadar oynayacak yerli oyuncu bile yok.
hem karısı hem de isak pek mutludur degil mi renktaşreal sociedadın lokasyonu manyak bi yer değilmi
doğru 1 tercih serlot adına
Yanlışlıkla olmuş pardon.Beni niye alintiladin?Taylanla ilgili bisey yazmadim
grup aşamasından çıktıktan sonra ayrı liste mi veriliyorUEL ve Konferans Ligi gruplarından çıkmak kolay. Birkaç oyuncuyu grup aşamasında oynatamasan bile sorun olmaz.