Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunu Cicaldau üzerine kurmalıyız, Morutan ve Kerem hızlarıyla dinamizmleriyle Cicaldau'nun tek pas, hızlı pas, ince pas vs. cevap verirler ve çalım yetenekleriyle ceza sahasında iş bitirici durdurdurulamaz oluruz. Arkasında Taylan-Gedson olursa dinamizmleriyle orta sahayı süpürürlerse o zaman Cicaldau çok sık topla buluşur ve ölümcül pozisyonlara gireriz. Allahım lütfen olsun bu ve bu oyuncuların press yapma özelliği de resmen Allahın bir Lütfu gibi. Kaybettiğimiz an basıp topu almamızda eklenince atak yapabilen rakibe aşk olsun. Defans hattıda sağlam artık abooo düşünemiyorum
Defans Marcao-Nelsson olsa iyidi :(

Muslera
Boey Nelsson Luyi Pva
Taylan Gedson
Morutan Cicaldau Kerem
Halil(Mohamed)

Halil Kanatları iyi oynatır ama keşke yabancı sınırı olmasa mostafayı dikerdik oraya Keremden Morutandan o da beslenirdi. Ama halilin bu dizilimde kanatları fena oynatacağını düşünüyorum pasları iyi ve hızlı adamların dilinden anlıyor sağdan soldan kanatların önüne merkezden bıraktığı toplar ve geriden ceza sahasına iyi koşu yapan Cicaldau'yu da düşünürsek harbiden ölüm takımı oluruz bunu yapmamız lazım​

Erhana cok inanmayin. Tanganga ne oldu acaba ?

3.5 Milyon'a Morutan gelirse son yıllardaki en efsane transfer olur tıpkı 1 Milyon'a Boey'i almak gibi birşey bu. Gerçi 4-5 Milyon aralığında gelirse bile çok çok iyi transfer olarak görüyorum.

Kerem - Morutan ile uçak gibi kanatlarımız olacak.
Morutan Kerem'in oyununu da olumlu etkileyecektir. Çünkü Kerem'e aşırı bir yük biniyordu. Hem hücumda hep onun ayağına baktığımızdan adamın enerjisinden ekonomik yararlanamıyorduk, hem bizde sağ kanat olmadığı için millet Kerem'in başına 3 topçu filan diktiğinden adamı kitliyorlardı çoğu zaman. Şimdi Morutan da gelecek, o kanatlara önlem alma olayı işlemez artık. Arkalarından bir de Cica gibi topsuz koşuları çok iyi yapan bir adam gelecek. Bir de Gedson işi olursa, hakikaten kaymaklı ekmek kadayıfı olur.
Yabancılardan kim kesilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt