Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bi transfer yaptik ya tum medya bonservisini abartir primine yillik ucretinden bonuslara hepsini ekler morutan 15m euro cikar

iş ciddiye binince dün gece biraz detaylı morutan izledik. cicaldau ne kadar tek top düşünüyorsa, morutan tam tersi tamamen dripling düşünüyor. bu kadar dripling gözüme çarpınca geçen senenin dripling istatistikleriyle kıyaslayalım dedik. morutan 7 dripling maç başı. kıyaslamak için ona baktık, buna baktık herkes daha düşük. en son dedim aç madueke'yi 10 çıktı :D messi 10, neymar 13 vs

bu topçular kaç kilo lan

michail antonio 94 kiloymuş 180 herifin boyu

böyle mi oluyor normalde

10-20 m şişirilmiş balon fiyatlardı zaten

Onlarda bizim gibi wonderkid çıkarınca 20m diyo işte ama o kadar etmiyo

3.5 sa çok iyi iş,tutmasada sorun olmaz,maaşı az

Bi avantajı takımda yalnızlık çekmeyecek cicalduyla takılır

Bi diğer avantajıda steauda tabiri caizse becali tarafından mobbing gören bi oyuncuydu son açıklamalar falan,hapisten çıkıp özgürlüğüne kavuşmuş gibi olacak buda sahada kendini daha iyi ifade etmesine neden olur inş

Bi diğer hususta kendi milli takımımıza verdiğimiz oyuncu sayısı romanya milli takımına vereceğimiz oyuncu sayısıyla aynı oldu

Cenab-ı haktan romanyanında başarılı olmasını niyaz edeceğiz

İlk 11in kadro mimarisinin nerdeyse hepsi genç ve papaz olmayan isimler olacak,bu hepsi için iyi bişey boey,nelson,gedson,berkan,cicaldu,morutan,kerem ve halil sahada birbirleri için mücadele edecek ve hatalarda birbirlerine tepki vermeyecek düşürmeyecek oyuncular,muslerayıda bunlara katabiliriz ama marcao ve papazlanmaya başlayan anholtu sayamıyorum

Bu 2si eğer sahada el kol yapıp diğerlerini düşürür,wonderkidlerimizin özgüvenini kırar adamcılık abicilik taslarlarsa başlıklarında fink atarım adam olsunlar

Bu Mahmut Alparslanı dinleyip dinleyip mest oluyorum 😂😂😂 Morutanı bir övüyor bir övüyor bir övüyorrr yok böle bişi, bizim eski scout şefiydi galiba kendisi.
Spiker diyor ilk defa bir futbolcuyu övdüğünüzü görüyorum, cevap ; topçu bu topçu diyorrr diğerleri futbolcu diyor adamın ağzından bal damlıyor 😂
Tee İtalyadan falan bi dünya talipleri varmış 25 ten falan açmış kapıyı Becali o zamanlar

iş ciddiye binince dün gece biraz detaylı morutan izledik. cicaldau ne kadar tek top düşünüyorsa, morutan tam tersi tamamen dripling düşünüyor. bu kadar dripling gözüme çarpınca geçen senenin dripling istatistikleriyle kıyaslayalım dedik. morutan 7 dripling maç başı. kıyaslamak için ona baktık, buna baktık herkes daha düşük. en son dedim aç madueke'yi 10 çıktı :D messi 10, neymar 13 vs
Driblingden zarar gelmez bol bol yapsın,bizim ihtiyacımız tamda o zaten rakip beke kabus olması,dribling yapması ve adam eksiltmesi

Kerem harici adam eksiltecek adam yoktu,böyle oluncada rakip önünde durunca yana geriye oynayıp maçı bitiriyosun

Bu Mahmut Alparslanı dinleyip dinleyip mest oluyorum 😂😂😂 Morutanı bir övüyor bir övüyor bir övüyorrr yok böle bişi, bizim eski scout şefiydi galiba kendisi.
onyekuruyu bize kazandıran kişi.Bayağıda iyi bu işte sonra bejekeye rosier ve ghazzalı önerdiği söyleniyor bejekeli biri bildiğim kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt