Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanmıyorum reis.

Biz izlerken D'avila menajerlik anlaşması yapmışsa bilemem ama uzun süre scout etmiş olsak zaten Dursun 40 kağıt harcarken alırdık, 8e Everton alacağına.
Doğrudur hocu aynı konuşmasınsa Saracchi için de benzerini söylemişti, bilemiyorum.

E9kONY3WUAopmX2.webp
E9kONZDWUAYE2M6.webp

Hayır Galatasaraylı.

Rosier de Ghezzal da menajer önerisiydi.

Erdal Torunoğulları'nın bağlantıları sayesinde geldiler, son gün motorla evrağı yetiştirilen adam Ghezzal.

Rosier desen zaten Yedlin'in alternatifiydi tjk için.

Onyekuru da menajer önerisiydi D'avila oyuncusu diye alındı.
Onyekuru menajer onerisi degildi bence. Hoca da transferi aciklandiginda uzun zamandir takip ettigimiz bir oyuncu demisti, yani hocanin o donem 2. sezonu oldugunu dusunecek olursak scout ekibi Eupen zamanindan beri takip etmistir.

Onyekuru menajer onerisi degildi bence. Hoca da transferi aciklandiginda uzun zamandir takip ettigimiz bir oyuncu demisti, yani hocanin o donem 2. sezonu oldugunu dusunecek olursak scout ekibi Eupen zamanindan beri takip etmistir.
İşte bana gerçekçi gelmiyor.

Eupen'den almaya paramız varken niyetlenmedik, sonra Everton aldı çalışma izni çıkaramadı, kiralamadık.

Sonra sanırım ciddi sakatlık yaşadı ve menajeri bizim kadrolu menajer çıktı adamın, hikaye gerçekçi durmuyor.

Cicaldau 1 ay mac yapmamisti bize geldiginde.boyle yazanlar vardi.bu 2.maçıydı.biz gormezlikten gelmeyi iyi biliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt