- 1 Haziran 2015
- 27.785
- 19.335
- 2.148
hay fue hay fue
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğrudur hocu aynı konuşmasınsa Saracchi için de benzerini söylemişti, bilemiyorum.İnanmıyorum reis.
Biz izlerken D'avila menajerlik anlaşması yapmışsa bilemem ama uzun süre scout etmiş olsak zaten Dursun 40 kağıt harcarken alırdık, 8e Everton alacağına.
aynen. topu çok yavaş dolaştırıyoruz, pas hızımızı arttırmak lazım ama önce takımda bu pas ritmini bozan kazmalar ayıklanmalı.114km kosmusuz. Daha ne olacakti? Bence kondisyon sorunu yok. Yavas oynama sorunu var
Sıddık kırmızı çizgim Yedlin'i kiralasınlar.Sıdıka’yı kiralasınlar acilen.
Onyekuru menajer onerisi degildi bence. Hoca da transferi aciklandiginda uzun zamandir takip ettigimiz bir oyuncu demisti, yani hocanin o donem 2. sezonu oldugunu dusunecek olursak scout ekibi Eupen zamanindan beri takip etmistir.Hayır Galatasaraylı.
Rosier de Ghezzal da menajer önerisiydi.
Erdal Torunoğulları'nın bağlantıları sayesinde geldiler, son gün motorla evrağı yetiştirilen adam Ghezzal.
Rosier desen zaten Yedlin'in alternatifiydi tjk için.
Onyekuru da menajer önerisiydi D'avila oyuncusu diye alındı.
Bizimki iyi yav bu çok başka bir seviyeaha da bizim takımın defansı

Çok iyi15 asist
Tersten düzden heryerden giydirmişler
Bu Becali bunları iyi balta ile kovalımıyo haBizimki iyi yav bu çok başka bir seviye![]()
İşte bana gerçekçi gelmiyor.Onyekuru menajer onerisi degildi bence. Hoca da transferi aciklandiginda uzun zamandir takip ettigimiz bir oyuncu demisti, yani hocanin o donem 2. sezonu oldugunu dusunecek olursak scout ekibi Eupen zamanindan beri takip etmistir.
Savunma ve kalecinin sebebi Becali zaten, geride aptalları ve kazmaları oynatırım falan diyordu.Bu Becali bunları iyi balta ile kovalımıyo ha
Bizde de her hatada cildiran bi hoca varKerem de pişmemiş? Bence bal gibi oynar, sınır ayrı konu.
FCSB oyuncularını çok baskılayan bir yapıya sahip, bundan kurtulmaları bile o oyuncular için önemli bir kırılma olur
Reis'in karizmaya bak be dünya lideri