Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakup Cinar'a göre ilgilendigimiz iki sürpriz topcu:

1: Atakan Karazor (menajer bizim yönetimle Istanbulda görüsmüs dün, görüsmeler sürüyor, hoca da istiyor)
2: Görkem Saglam (menajer ayni kisi, Görkem icin de görüsülmüs)

Eren Dinkci ile de ilgileniyoruz
Mevkileri nedir arkadaslarin. Ayrıca potansiyellilermi

yabancı sayısı açısından sıkıntı yaşayabiliriz fakat gedson fernandes şu an elimizdeki bütün oyunculardan daha iyi bence

o yüzden öyle bir adamı alma fırsatımız varken şansımızı zorlamamız gerektiğini düşünüyorum

gelirse ilk onun adını yazar takımı etrafına dizeriz.
Mustafa kardeş Gedson konusunda aynı fikirdeyim kesinlikle. Lakin;

Gedson
Morutan
Cica
Nelson
Luyi
Pva
Boey
Muslera

etti sana 8 yabancı ve forvetsiz kaldın. Mustafa, Diagne birini bile yazamıyorsun. Ben burada bunun stresini yaşıyorum. Ama geri kalan herkes rahat maşallah.

Gedson tabikide gelsin ama sistem çöktü. Halil tek forvet olmaz onu da 3 yerlide kullanacaksın. Nelson transferi sistemi kilitledi çünkü geri beşlide yerli kullanamıyoruz. Şu an koca kulüp forvetsiz. Ben burda bir tarafımı yırttım yerli kaleci şart diye ama dalga geçildik.

Erhan Kaan'ın haberi doğru ise 3.5 milyon € kapattıysak 2 Ağustos'ta bu yazdığım gerçek oldu;

Ekran Alıntısı.webp

Bi baktım üçüde gurbetçi genç topçularmış. Yabancı sınırı kulüpleri buna zorluyor mecbur bizde yapacağız tff sağolsun, gurbetçiler türkiyede toplanır artık.
Yakup Cinar'a göre ilgilendigimiz iki sürpriz topcu:

1: Atakan Karazor (menajer bizim yönetimle Istanbulda görüsmüs dün, görüsmeler sürüyor, hoca da istiyor)
2: Görkem Saglam (menajer ayni kisi, Görkem icin de görüsülmüs)

Eren Dinkci ile de ilgileniyoruz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt