Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık bunu yapmamızın da bir anlamı kalmadı. UEFA FFP tarafında sorunumuz yok. Bunu satmadan alamadığımız için, gelir gider dengesi sağlansın diye yapıyorduk. FFP maaşa bakmıyordu, bonservisi bağlayan bir yaptırımdı. TFF limitleri öyle değil maalesef. Maaşını ödediğimiz sürece TFF limitlerinde değişen bir şey olmayacak. Yoksa muhtemelen şimdiye kadar çoktan yapmıştık bunu birkaç futbolcu için :(

Yolunu buluruz FB gibi ;)

FFP’den dolayi almadik. Ocakta Ozan ve Garry satislarindan gelen parayla Marcao, Luyindama ve Diagne’yi aldik. Bir yerde Saracchi’yi de guney amerika’da oynarken takip ettigimizi ama Leipzig’e gittigini okumustum. Ya da Mustafa Demirtas soylemisti tam olarak hatirlamiyorum. Yani bu oyunculari izliyorlar ve gelisimlerini takip ediyorlar. Fatih hoca scout ekibi icin buyuk bir sans.
O dönem Kuru zaten takımdaydı.

FT geldikten yarım dönem sonra alındı Onyekuru.

Ben diyorumki uzun süredir takipteysek neden Dursun döneminde transfere 45 kağıt harcarken almadık? Adam kariyer sezonunu yaşamıştı ve 8 kağıda transfer olmuştu hadi almadın, takibindeyse çalışma izni alamadı ve neden kiralamadın?

nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum ama transfermarkt'a göre kontratı bitiyor bu vatandaşın. transferi zor olmayabilir gibi.
Ben de tanımıyorum ama yaşı 27 falan olmalı, ofansif orta saha gibi oynuyor 8-10.

Ndayishimiye dolayısıyla Willem maçlarının özetlerine bakıyordum bir ara.

Edit : Yaşı 23müş.

Gomis Arap takımından ayrıldığını açıklamış. 1 sene Mohammed ile götüremezler mi? Tadı damakta kalan golcüydü.

sport ro nun haberıne gore becalı morutanın ne kadar alacagını acıklamıs kopenhag da ıstemıs aynı parayı vermısler sanırsam 450 000 euro maas vermısler morutana bız 800 000 euro bonuslarla 1 mılyon euro yu buluyormus cevırıye gore yazdım.
Hayır 600 bin euro vericez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt