Serhat Başbuğa
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2019
- 3.266
- 2.857
- 648
ekran başında aynı cümleyi kurdum renkdaş. Kendince yangınını azaltıyor meczup diye izliyorum.Bjk genc adam almamisti o dönem. Pepeler felan vardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekran başında aynı cümleyi kurdum renkdaş. Kendince yangınını azaltıyor meczup diye izliyorum.Bjk genc adam almamisti o dönem. Pepeler felan vardi
Kes lan! Bizim topçumuz artık ister 10 veririz ister 100
Menajer olan bubaba şefkati
Pazarlamasını buna yaptırtır 25 e satarızBir sonraki satistan pay varsa, bu adam ayda 2 kere Morutan üzeri röportaj verir gibi geliyor bana. Oyuncuyu sonra 13-15 arasi satarsak, ben Morutani o paraya satmazdim, biz Galatasaraydan kazik yedik diye isyan ederek röportaj verdigini simdiden gözümün önünde görüyorum.

bu adam muhtemelen 7 24 maç izliyorYa herif ciddi ciddi scoutluğu bırakıp Aspor'da futbol yorumlamayı tercih etti. Hayat çok garip.
Dikme boş yapmasın. Vergileri de hesaplasın.Diğerleri zarar etmezsin diyor ,bu Sercan para harcandığını kabül edelim diye girdi söze.Bjk 2017de benzer planlama yapmış ama patlamış. Yakmışız belli. Ne atipatik adammış.
Bjk 2017'de ne planlaması yapmış? Aldıkları adamlar Negredo, Lens, Medel, Pepe, Caner vs. yaşlı adamlar geldi. Sikindirik bir müzik ile videolu olarak açıklıyorlardı.Diğerleri zarar etmezsin diyor ,bu Sercan para harcandığını kabül edelim diye girdi söze.Bjk 2017de benzer planlama yapmış ama patlamış. Yakmışız belli. Ne atipatik adammış.
Alternatifsizlikten.İzleme dostum. Rahatsız olduğun bir şeyi neden izliyorsun?
benim hatirladigim ;Kaç asist yapmis?